Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Πλήρωσε και πληρώνει την διαχείρισή της

Published

on

ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

«Οι άμυνες φέρνουν τους τίτλους και οι επιθέσεις τα παιχνίδια. Οι άμυνες είναι για τους προπονητές και οι επιθέσεις για τους φιλάθλους», είχε πει κάποτε ο Αργεντινός προπονητής Ελένιο Ερέρα Γκαβιλάν, που κατέκτησε τα πάντα σε Ισπανία και Ιταλία.

Κι αν μη τι άλλο δεν είχε άδικο, ωστόσο αυτό ουδέποτε το διαχειρίστηκε σωστά η Παναχαϊκή και το «πλήρωσε» τόσο προχθές στη Ρόδο απέναντι στον Διαγόρα, όσο και σε προηγούμενα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος.

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ

Καιρός λοιπόν οι παίκτες της να το μάθουν, διότι εάν δεν το μάθουν, θα τα βρουν «σκούρα» με τον Παναθηναϊκό Β΄ μιας και οι πράσινοι ξέρουν να αμύνονται, όταν προηγούνται και συνάμα γνωρίζουν πολύ καλά, πώς να πάρουν ένα παιχνίδι. Οπότε για να μπορέσει η κοκκινόμαυρη ομάδα να έχει βάσιμες ελπίδες για τρίποντο την προσεχή Δευτέρα, θα πρέπει να αγωνιστεί τρεις φορές καλύτερα από ό,τι οι φιλοξενούμενοι.

ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τώρα, ένα ακόμα ταλαντούχο παιδί της Παναχαϊκής ο Διονύσης Παπαηλίου πήρε την ευκαιρία να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 και μάλιστα εκτός έδρας κόντρα στον Διαγόρα. Μετά τον Ηλία Πετράτο άλλος ένας παίκτης που μετά βίας εντάσσεται στην Παναχαϊκή των πολλών ξένων έρχεται να διαψεύσει το αρχικό οικοδόμημα όλων αυτών που έχουν διαλύσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς στην Ελλάδα οι Έλληνες ποδοσφαιριστές και ειδικά οι ταλαντούχοι δεν στηρίζονται και αν στην χάση και στην φέξη γίνει το σίγουρο είναι ότι στην πορεία θα χαθούν. Ταλέντα που στην Ελλάδα δεν πρόκειται να βρουν… τον δρόμο τους πρέπει άμεσα με κάθε τρόπο να απομακρυνθούν και να ανοίξουν… τους ορίζοντές τους στο εξωτερικό. Εκεί που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η αξιοποίηση αυτών των ταλέντων βελτιώνοντας την απόδοσή τους ενώ πολύ καλή δουλειά κάνουν και στο κομμάτι της ψυχολογίας κάτι που στην Ελλάδα δεν γίνεται.

Σε ό,τι αφορά τώρα την προετοιμασία θα συνεχιστεί κανονικά τόσο σήμερα, όσο και αύριο με αυτή να ολοκληρώνεται την Κυριακή, οπότε και θα ανακοινωθεί η αποστολή του προσεχούς παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό Β΄. Ο τεχνικός Γιάννης Τάτσης δεν θα έχει ενόψει του αγώνα με τους πράσινους τον Πατρινό, που είναι τραυματίας, ενδεχομένως και τον Πέρεθ, που αμφότεροι δεν γυμνάστηκαν χθες.

THN ΠΕΜΠΤΗ ΤΑ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ

Ορίστηκαν από την διοργανώτρια αρχή οι εξ αναβολής αναμετρήσεις της πρεμιέρας των μπαράζ παραμονής. Και οι δύο αναμετρήσεις θα διεξαχθούν την Πέμπτη στις 4μ.μ.

Γήπ. Στ. Μαυροθαλασσίτης, Αιγάλεω – Παναθηναϊκός Β’

Γήπ. Ρόδου, Διαγόρας – Ολυμπιακός Β’

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement