Connect with us

Αθλητισμός

Basket League: Ο Προμηθέας 84-51 τον Άρη

Published

on

Ο Προμηθέας δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Άρη και πήρε μεγάλη νίκη χθες στο «Δ. Τόφαλος» με 84-51 για τη 2η αγωνιστική του Top 6 της Basket League.

Οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου έδειξαν να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση με τον Χάμιλτον να εναρμονίζεται με την υπόλοιπη ομάδα και όλοι μαζί να πανηγυρίζουν την τρίτη φετινή τους νίκη επί της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΧΑΜΙΛΤΟΝ

Ο Χάμιλτον έκανε το ντεμπούτο του με την …ανάποδη φανέλα του Προμηθέα προς το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου που χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους, άλλα χρειάστηκε λίγο χρόνο να βάλει σωστά την μπλούζα του. Στην δεύτερη περίοδο με το πρώτο του καλάθι και πάλι κέρδισε το χειροκρότημα των φίλων της πατρινής ομάδας που έδειξαν να περιμένουν πολλά από τον Αμερικανό, που στο πρώτο του παιχνίδι πέτυχε 15 πόντους. Για να μπορέσει να αγωνιστεί ο Χάμιλτον ωστόσο εκτός έμεινε ο Στίβενς που παρακολούθησε το ματς από τις πολυθρόνες. Ένας Στίβενς που έζησε κάθε στιγμή της αναμέτρησης με ένταση, αφού δεν μπορούσε να αγωνιστεί κι ενίσχυε τους συμπαίκτες του με το χειροκρότημα του.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΜΑΛΑΓΑ

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου η αλήθεια είναι ότι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης έκανε και κάποιες δοκιμές ενόψει του αγώνα με την Μάλαγα αύριο και πάλι στο «Δ. Τόφαλος» για το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για την φάση των 16 του BCL.

Τα δεκάλεπτα: 13-13, 30-27, 64-39, 84-51.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Παπαθεοδώρου): Ρέινολντς 13 (3), Κόνιαρης 2, Χρυσικόπουλος 3, Χέιλ 8 (2), Κάουαν 5, Πλώτας, Μπαζίνας 6 (2), Χάμιλτον 15 (3), Πάπας 12 (3), Κόφι, Ετσενίκε 14, Καραγιαννίδης 6.

ΑΡΗΣ (Καστρίτης): Τολιόπουλος 6, Μπλούμπεργκς 8 (2), Μποχωρίδης 4, Ριντ, Σλαφτσάκης 4, Σταρκ 5 (1), Κατσίβελης 5 (1), Σανόγκο 8, Περσίδης 4, Χάρελ 4, Μπάνκστον 3, Καλογήρος.

ΑΜΑΛΙΑ Γ. ΛΑΛΙΩΤΗ 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement