Connect with us

Παναχαϊκή

Με τον αέρα του νικητή

Published

on

 

Η Παναχαϊκή συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του παιχνιδιού στον Γιούχτα

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Η νίκη επί του Αιγάλεω την περασμένη αγωνιστική έχει φέρει ευφορία στην Παναχαϊκή αλλά και καλή ψυχολογία ενόψει των εναπομεινάντων αγώνων στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2 με την κοκκινόμαυρη ομάδα να εκστρατεύει την προσεχή Κυριακή στον Γιούχτα Αρχανών νότια του Ηρακλείου, με σκοπό να κλέψει από την ομώνυμη ομάδα θετικό αποτέλεσμα.

Εάν το επιτύχει θα έχει κάνει το απόλυτο, διότι αφενός θα έχει φτάσει είτε τους 19 ή ακόμη και τους 21 βαθμούς, αλλά από την άλλη θα έχει καταφέρει κάτι το ακατόρθωτο, καθώς θα προέρχεται ή από δύο συνεχόμενες νίκες κι έναν βαθμό, ή ακόμη κι από τρεις επιτυχίες, κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει στα παιχνίδια πρωταθλήματος που προηγήθηκαν.

ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ

Κι όπως φάνηκε οι παίκτες τα δίνουν όλα σε κάθε παιχνίδι και το έκαναν απέναντι στο Αιγάλεω, που πίεζαν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, έως ότου φτάσουν στο πολυπόθητο τέρμα με τον Μεξικανό Ζαμόρα.

ΜΠΗΚΕ-ΒΓΗΚΕ Ο ΠΕΡΕΘ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΑΤΡΟΥΔΗΣ

Ενόψει της αναμέτρησης που έρχεται ο τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τον Καραγιάννη που εξέτισε την ποινή του, αντίθετα δεν ακολούθησε το προπονητικό πρόγραμμα λόγω ίωσης ο Ιατρούδης που αγωνίστηκε προ ημερών, ενώ συμμετείχε στο πρόγραμμα ο Πέρεθ, αλλά ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε από την χθεσινή προπόνηση, η οποία στο μεταξύ θα συνεχιστεί σήμερα στο γήπεδο Αγυιάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Β

Μπορεί ο Ολυμπιακός να διανύει ένα καλό διάστημα, διεκδικώντας με σημαντικές πιθανότητες τόσο το πρωτάθλημα όσο και την πρόκριση στα ημιτελικά μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τον Ολυμπιακό Β, ο οποίος βρίσκεται κοντά στον υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική, μετά την ήττα από τους πράσινους. Οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει επένδυση στον Ολυμπιακό Β’, τον οποίο θέλουν να βλέπουν αφενός στη Superleague 2 και αφετέρου όσο πιο ανταγωνιστικό γίνεται. Το ρόστερ του εκτιμάται πως έχει τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία (7,85 εκατ. ευρώ) σε ολόκληρη τη Super League 2, πάνω ακόμα και τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό (7.13 εκατ.). Άρα αποτελεί τεράστια αποτυχία το να βρίσκεται στην τελευταία θέση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές διώχνοντας κόσμο το επόμενο διάστημα με στόχο την «αναγέννησή» του. Ο πρώτος που θα την πληρώσει είναι ο προπονητής, Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος θεωρείται ήδη «τελειωμένος» με τις επίσημες ανακοινώσεις να έρχονται μετά το τέλος της σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού φέρεται να έχει δώσει σχετική εντολή προκειμένου να βρεθεί τρόπος να παίζουν στα παιχνίδια της Super League 2 όσο περισσότεροι παίκτες γίνεται από την πρώτη ομάδα στις εναπομείνασες πέντε αγωνιστικές.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement