Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Τιμή στην Εργατική Πρωτομαγιά- Αύριο η απεργιακή συγκέντρωση έξω από το Εργατικό Κέντρο Πάτρας

Published

on

 

 

Την Εργατική Πρωτομαγιά θα τιμήσουν αύριο συνδικάτα, φορείς και σωματεία με 24ωρη απεργία και συγκεντρώσεις, παρόλο που επίσημη αργία έχει μεταφερθεί από το υπουργείο Εργασίας για την Τρίτη 7 Μαΐου.

Η απεργία θα έχει αντίκτυπο και στις μεταφορές καθώς δεν θα πραγματοποιηθούν ακτοπλοϊκά δρομολόγια, ενώ δεν θα λειτουργήσει ο σιδηρόδρομος και ο Προαστιακός της Πάτρας.

Επίσης απεργούν δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί υπάλληλοι των ΜΜΕ, σήμερα όσοι εργάζονται σε εφημερίδες και αύριο όσοι εργάζονται σε ηλεκτρονικά μέσα. Στο πλαίσιο αυτό, αύριο δεν θα κυκλοφορήσει η «Γνώμη».

Συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σε πολλές πόλεις της χώρας από τα εργατικά κέντρα, τα νομαρχιακά τμήματα της ΑΔΕΔΥ και το ΠΑΜΕ.

Στην Πάτρα η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 10.30 το πρωί έξω από το Εργατικό Κέντρο, στην οδό Κολοκοτρώνη.

ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, συμμετέχει στην απεργιακή συγκέντρωση ανήμερα της Πρωτομαγιάς, μπροστά στο Εργατικό Κέντρο, στις 10.30 το πρωί, καλώντας σε συμμετοχή.

Η Ν.Ε. Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καλεί όλους τους πολίτες στην κινητοποίηση έξω από

Την ίδια ώρα, αντιπροσωπεία Σωματείων της ΣΥΝ.Δ.Ε.ΣΥ. θα καταθέσει στεφάνι στις 10.30 αύριο στα σχολεία «Νίκος Τεμπονέρας»

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω της απεργιακής κινητοποίησης αύριο θα υπάρξουν αναστολές και τροποποιήσεις στα δρομολόγια σε όλο το δίκτυο, συμπεριλαμβανομένου και του Προαστιακού.

Στο τμήμα Κιάτο – Πάτρα – Κιάτο θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των λεωφορείων:

-Από Πάτρα C15 (14:25) και C23 (18:25)

-Από Κιάτο C14 (16:05) και C24 (20:05)

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement