Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Γροθιά με κλειδί σε 13χρονο έξω από σχολείο-Ξεκινά έρευνα η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, πιθανή παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ.

Published

on

Toυς μαθητές Γυμνασίου της Πάτρας οι οποίοι συμμετείχαν στην «παρέα» των 13χρονων-14χρονων που χτύπησαν τον 13χρονο μαθητή άλλου σχολείου σε ραντεβού που δόθηκε στην Τριών Ναυάρχων, αναζητά η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το συμβάν θεωρείται ιδιαίτερα σοβαρό αφού όπως αποκάλυψε η «Γνώμη», ο νεαρός μαθητής του Γυμνασίου χτύπησε τον συνομήλικό του με τη γροθιά του, μόνο που ανάμεσα σε δύο δάχτυλα είχε βάλει ένα κλειδί με αποτέλεσμα ο 13χρονος να μεταφερθεί αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο.
Τα μέτρα που θα ληφθούν θα είναι ιδιαίτερα αυστηρά όπως δήλωσε η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευγενία Πιερρή, έστω και αν το συμβάν έγινε… εκτός σχολικού συγκροτήματος! Και μάλιστα με ασήμαντη αφορμή, έναν τσακωμό… δύο 13χρονων.
Ο Διευθυντής του Γυμνασίου στο οποίο φοιτά το θύμα έχει ήδη ενημερώσει, άρα η Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας έχει όλα τα στοιχεία για να κάνει έρευνα.
Και επειδή το συμβάν θεωρείται εξαιρετικά σοβαρό αφού θα μπορούσε να προκληθεί βαρύτατος τραυματισμός του μαθητή, δεν αποκλείεται να υπάρξει και αυτεπάγγελτη παρέμβαση της τοπικής Αστυνομίας, έστω και αν οι γονείς του θύματος δεν έχουν ακόμη προβεί σε μηνυτήρια αναφορά.
ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA
Θα πρέπει να τονιστεί πως το συγκεκριμένο συμβάν… ανέβηκε και στο tik tok και το Instagram άγνωστο από ποιον χρήστη.
Κυκλοφορεί δε και φωτογραφία του τραυματισμένου μαθητή στα social media. Σε περίπτωση επέμβασης της Αστυνομίας τα πράγματα θα δυσκολέψουν και για τους γονείς των μαθητών του Γυμνασίου που σχημάτισαν την ομάδα κρούσης-εκδίκησης, αφού θα κατηγορηθούν για παραμέληση ανηλίκων σε βαθμό πλημμελήματος.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement