Connect with us

Ελλάδα

Κιλκίς: 51χρονος επιτέθηκε με τσεκούρια σε αστυνομικούς όταν πήγαν να τον συλλάβουν για ενδοοικογενειακή βία

Published

on

Κακουργηματική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας εις βάρος του 51χρονου από το Κιλκίς που, το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, επιτέθηκε με τσεκούρια σε αστυνομικούς όταν πήγαν να τον συλλάβουν για ενδοοικογενειακή βία.

Ο άντρας κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενδοοικογενειακή βία, απείθεια, οπλοφορία, οπλοχρησία, κ.α. ενώ παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή από όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για αύριο.

Το απίστευτο περιστατικό ξεκίνησε περίπου στις 10 το βράδυ όταν η 70χρονη μητέρα του δράστη κάλεσε στο κέντρο της Άμεσης Δράσης και κατήγγειλε ότι ο γιος της, για ασήμαντη αφορμή, έσπαγε αντικείμενα στην οικία που ζούσε με εκείνη και τον 71χρονο πατέρα του.

tsekoyri-kilkis

Οι αστυνομικοί έφτασαν άμεσα στο διαμέρισμα και μόλις τους είδε ο 51χρονος τους επιτέθηκε με τσεκούρι, όμως εκείνοι κατάφεραν να αποφύγουν τα χτυπήματα. Στη συνέχεια με το τσεκούρι προκάλεσε φθορές στο καπό του υπηρεσιακού οχήματος και τράπηκε σε φυγή.

Ο 51χρονος ξεκίνησε να τρέχει και κρύφτηκε μέσα σε ένα δάσος, ενώ τα ξημερώματα της Μεγάλης Τετάρτης επέστρεψε και ακολούθησε δεύτερο επεισόδιο όταν αστυνομικοί έσπευσαν για να τον συλλάβουν. Συγκεκριμένα, τους επιτέθηκε ξανά με άλλο τσεκούρι που είχε στην κατοχή του. Με ψύχραιμες κινήσεις οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να τον αφοπλίσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

Ροή ειδήσεων

Advertisement