Connect with us

Ελλάδα

Συγκλονίζει ο αδερφός της 77χρονης που κάηκε από τη φωτιά στο διαμέρισμα της – «Στην τηλεόραση είδα το σπίτι της»

Published

on

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται ο αδερφός της 77χρονης που έχασε τη ζωή της από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα που έμενε, στον τέταρτο όροφο, στην Αγία Παρασκευή.

Χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του για τον τραγικό θάνατο της αδερφής του ανήμερα το Πάσχα από φωτιά στο διαμέρισμά της στην Αγία Παρασκευή είπε πως «είχε πάει εκκλησία, εξομολογήθηκε, κοινώνησε και είναι στον παράδεισο».

Ακόμη τόνισε πως ή άτυχη γυναίκα έμενε μόνη της και πως «είδα στην τηλεόραση και κατάλαβα ότι είναι το σπίτι της αδελφής μου, από εκεί και πέρα, πήρα την Πυροσβεστική και έφτασα σχεδόν αμέσως εδώ»!

Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 5.30 τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα (05/05/2024) σε διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή.

Στο διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή μετά από έρευνες της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής που έφτασε άμεσα στο σημείο εντοπίστηκε μια ηλικιωμένη γυναίκα νεκρή. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φαίνεται πως παγιδεύτηκε στο σπίτι και δεν κατάφερε να απομακρυνθεί εγκαίρως.

Στο σημείο έσπευσαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής, το ειδικό βραχιονοφόρο όχημα και 16 πυροσβέστες, οι οποίοι προσπάθησαν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά.Η φωτιά φέρεται να ξεκίνησε είτε από θερμαντικό σώμα είτε από κάποιο βραχυκύκλωμα, με την Πυροσβεστική να ερευνά τα αίτια του δυστυχήματος

Ροή ειδήσεων

Advertisement