Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Οδοντωτός: « Έτρεξε» με διπλάσιες ταχύτητες το Πάσχα

Published

on

Πάνω από 40 δρομολόγια, διπλάσια σχεδόν σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό, πραγματοποιήθηκαν μέσα στην πρώτη εβδομάδα της επαναλειτουργίας του Οδοντωτού Σιδηροδρόμου ∆ιακοπτό – Καλάβρυτα μεταφέροντας τις ημέρες του Πάσχα πάνω από 2,5 χιλιάδες εκδρομείς και επισκέπτες.

Όπως είναι γνωστό, το τρενάκι επαναλειτούργησε από την Μ. Τρίτη 30 Απριλίου. Αρχικά κατά τις πρώτες μέρες, πραγματοποιούσε τα τρία τακτικά δρομολόγιά του από ∆ιακοπτό, ώρες 9:52 π.μ., 12:17 μ.μ. και 15:07, με επιστροφή από τα Καλάβρυτα. Από το Μ. Σάββατο έως και την Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου είχαν προστεθεί δύο ακόμη δρομολόγια, 13:39 και 16:48, από ∆ιακοπτό. Τελικά τα δρομολόγια ήταν διπλά έως και προχθές Τρίτη του Πάσχα ενώ αυξημένα δρομολόγια, με προσθήκη επιπλέον συρμών, θα έχουμε πάλι
από αύριο έως και αυτή την Κυριακή του Θωμά 12 του μηνός. Τα στοιχεία
για αυξημένες κρατήσεις εισιτηρίων με τον Οδοντωτό είχαν προκύψει ήδη
κατά το τελευταίο 10ήμερο του Απριλίου όταν έγινε γνωστό ότι το τρενάκι θα
επιστρέψει άμεσα στις ράγες. Μεγάλο παραμένει και το ενδιαφέρον καθ’
όλη τη διάρκεια του Μαΐου, από γραφεία ταξιδιών, για οργανωμένες αποστολές και από το εξωτερικό που εντάσσουν τη διαδρομή στο εκδρομικό τους πρόγραμμα. Το γεγονός αποδεικνύει ότι το τρενάκι γύρισε με… ασφάλεια τη σελίδα του μετά την αποκατάσταση προβλημάτων στη γραμμή από τις κακοκαιρίες που είχαμε από το περασμένο Φθινόπωρο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement