Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Στις 2 τα ξημερώματα έληξε το θρίλερ στην Ακτή Δυμαίων – Οι αστυνομικοί αφόπλισαν τον άνδρα που αναστάτωσε την πόλη – Κρατούσε καραμπίνα και γκαζάκι στο πάρκινγκ «Καλεντζώτη»(ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Στο σημείο διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ και προληπτικά σταθμός του ΕΚΑΒ

Published

on

Στις 2 τα ξημερώματα δόθηκε τέλος στο θρίλερ που εκτυλίχθηκε από τις 8:30 το απόγευμα της Δευτέρας στην Ακτή Δυμαίων στο ύψος της Παπαφλέσσα στο ύψος της Ακτής Δυμαίων. Η επιχείρηση της Αστυνομίας μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις με τον οπλισμένο με καραμπίνα άνδρα έληξε με αίσιο τέλος καθώς οι ένστολοι κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να τον συλλάβουν.
Από νωρίς οι αστυνομικοί είχαν ζώσει την περιοχή, ενώ η κυκλοφορία παρέμεινε κλειστή και στα δύο ρεύματα της Ακτής Δυμαίων.

Η λειτουργία της πόλης έχει κοπεί στα δύο γεγονός που έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους πολίτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 45χρονο άνδρα Ρομά. Στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί κι άλλοι Ρομά, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άτομο που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές.

Νεότερη Ενημέρωση: Στο σημείο βρίσκεται διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ ο οποίος ζητά από τον άνδρα να παραδωθεί ενώ στο σημείο έχει σπεύσει και σταθμός του ΕΚΑΒ. Το σημείο έχει αποκλειστεί ενώ ισχυρή είναι η δύναμη της Αστυνομίας.
Πρώτη Ενημέρωση: Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία, καθώς ένας άνδρας Ρομά απειλεί τώρα αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ με καραμπίνα και φιάλη αερίου στο πάρκινγκ «Καλεντζώτη». Αστυνομικοί έχουν σπεύσει στην περιοχή, στη συμβολή της Ακτής Δυμαίων με την Παπαφλέσσα, όπου η κυκλοφορία έχει διακοπεί, και την έχουν αποκλείσει, για λόγους ασφαλείας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement