Μαγειρική
Σκορδαλιά από την «Κατσαρόλα της Τούλας»
Παραδοσιακά στο πλαίσιο της μεγάλης εορτής του Πολιούχου της Πάτρας, Αποστόλου Ανδρέου από το οικογενειακό τραπέζι δεν λείπει η σκορδαλιά- βακαλάος, ένια πιάτο που κι εφέτος προσφέρει έστω και take away η «Κατσαρόλα της Τούλας», στην Ρήγα Φεραίου 49.
Η μαμά Τούλα βάζει μεράκι, εμπειρία και γνώση και μαγειρεύει την καλύτερη σπιτική σκορδαλιά με βακαλάο! Βελούδινη στην υφή, κλασσική με ελαιόλαδο και σκόρδο όσο επιβάλλει η παράδοση! Φέτος την απολαμβάνουμε σε πακέτο για το σπίτι. Όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν από το πρωί τις παραγγελίες τους.