Connect with us

Γυναίκα

Με μία κίνηση        

Published

on

 

Η ικανότητα εφαρμογής eyeliner ή μολυβιού ματιών με μία κίνηση είναι κάτι που για πολλές από εσάς μοιάζει ουτοπικό. Χρειάζεται εξάσκηση για να ισορροπήσει το χέρι και να πετύχετε την τέλεια γραμμή. Δείτε πώς μπορείτε να το επιτύχετε αρκεί να έχετε χρόνο και όρεξη!

Ο χώρος που επιλέγετε για το μακιγιάζ έχει σημασία: Η δημιουργία ενός κατάλληλου χώρου όπου μπορείτε να κάθεστε άνετα, με τον καθρέφτη αρκετά κοντά, είναι τεράστια βοήθεια. Επίσης, το άγχος και η βιασύνη δεν είναι καλοί σύμβουλοι.

Ο σχεδιασμός των προϊόντων κάνει τη διαφορά: Ο σχεδιασμός των προϊόντων που επιλέγετε παίζει τεράστιο ρόλο στην εφαρμογή του μακιγιάζ των ματιών. Είναι πολύ σημαντικό η λαβή να είναι φιλική. Οι μακριές λαβές σε προϊόντα όπως μάσκαρα, eyeliner και πινέλα μακιγιάζ των ματιών είναι χρήσιμες. Ένας μακρύτερος σωλήνας (ή λαβή) σας δίνει τη δυνατότητα να τον κρατάτε με ολόκληρη την παλάμη σας, ή με τον αντίχειρά σας και ένα άλλο δάχτυλο. Επιπρόσθετα, υπάρχουν τρόποι με τους οποίους μπορείτε να τροποποιήσετε το προϊόν που έχετε ήδη στο σπίτι για να έχετε καλύτερο κράτημα.

Ξεκινήστε με το μακιγιάζ των ματιών: Το μακιγιάζ των ματιών είναι ένα από τα πιο χρονοβόρα μέρη κάθε διαδικασίας μέικ-απ. Ξεκινήστε, λοιπόν, από αυτό. Με αυτό τον τρόπο φροντίζετε πρώτα τις πιο απαιτητικές τεχνικές εφαρμογής μακιγιάζ, ενώ το χέρι σας παραμένει ξεκούραστο.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement