Connect with us

Αθλητισμός

Παναργειακός: Η άνοδος είναι οικογενειακή υπόθεση-Ο Γιώργος Καπετανάκης μίλησε στην “Γ”

Published

on

Ο Γιώργος Καπετανάκης πανηγύρισε με τα χρώματα του Παναργειακού, όπως και ο πατέρας του, Μάριος το 1980

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

«Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει» λέει η παροιμία με τον Μάριο Καπετανάκη να είναι χθες πανευτυχής, καθώς είδε τον γιό του, Γιώργο, παίκτη του Παναργειακού, να κάνει προχθές ότι κι ο ίδιος, πριν από 44 χρόνια, όταν με τα χρώματα των λύκων, πανηγύρισε την άνοδο στην τότε Β΄ Εθνική κατηγορία, τωρινή -για τον γιό του-Σούπερ Λίγκα 2.

Ο ίδιος αν και είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων θυμάται τις υπέροχες στιγμές που έζησε την τότε εποχή με τον Παναργειακό όταν ο σύλλογος του Άργους θα αγωνίζονταν την επόμενη στην Β΄ Εθνική κατηγορία κι φυσικά εκείνο το αλησμόνητο γλέντι που είχε στηθεί στην πόλη από τους φιλάθλους κι όχι μόνο.

«ΚΑΡΜΠΟΝ» 27 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

«Καρμπόν» το ίδιο έζησε ο γιός του, Γιώργος, ο Παναργειακός ανήλθε στην Σούπερ Λίγκα 2 ύστερα από 27 χρόνια απουσία και το γλέντι συνεχίστηκε στην οικογένεια Καπετανάκη κι η άνοδος τελικά είναι υπόθεση οικογενειακή.

«ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ»

Ο αμυντικός του Παναργειακού, μίλησε στην «Γ» για το επίτευγμα της ομάδας του τονίζοντας: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά κύλησαν πολύ καλά για την ομάδα μου, όμως έχουμε μπροστά μας μια ακόμη αγωνιστική κι μόλις τελειώσει και αυτό το παιχνίδι θα πανηγυρίσουμε πιο πολύ».

«ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ»

Ερωτώμενος πως νιώθει που κατέκτησε την άνοδο, όπως κι ο πατέρας του, πριν από χρόνια, ανέφερε: «Περηφάνεια κι μόνο, είναι κομμάτι της ιστορίας, αλλά και της οικογένειάς μου, ότι επιτύχαμε εγώ κι ο μπαμπάς και θα μείνει χαραγμένη αυτή η άνοδος μέσα μου και φυσικά θα την διηγούμαι στα παιδιά μου μετά από χρόνια».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement