Connect with us

Γυναίκα

Το δικό σας αφρόλουτρο

Published

on

 

 

Μια μπανιέρα γεμάτη φυσαλίδες είναι το τέλειο τονωτικό στο τέλος μιας κουραστικής μέρας. Το αφρόλουτρο είναι ένας τέλειος τρόπος για να χαλαρώσετε, να ξεφύγετε  από την ένταση και να ξεχάσετε τα πάντα. Γι΄αυτό και η αγαπημένη σας στήλη, σας δείχνει τους τρόπους να δημιουργήσετε το δικό σας αφρόλουτρο!

Η βασική συνταγή: Για ένα (1) μπάνιο θα χρειαστείτε 1/4 φλιτζανιού ζεστό, απεσταγμένο νερό, 1/2 φλιτζάνι υγρό σαπούνι και 1/4 φλιτζανιού γλυκερίνη ή λάδι καρύδας (αν θέλετε να αποφύγετε τη γλυκερίνη). Απλά αναμίξτε και τα τρία για να δημιουργήσετε τη δική σας σύνθεση.

Χαλαρωτικό πριν από τον ύπνο: Για ένα (1) μπάνιο θα χρειαστείτε 1 φλιτζάνι ήπιο υγρό σαπούνι σώματος, 1/4 φλιτζανιού καθαρή φυτική γλυκερίνη, 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας, 1 κουταλάκι του γλυκού αιθέριο έλαιο χαμομηλιού ή αιθέριο έλαιο που συνδυάζει λεβάντα και λυκίσκο, 2-3 σταγόνες κόκκινο χρώμα τροφίμων (προαιρετικά). Συνδυάστε όλα τα συστατικά σε ένα μπουκάλι με καπάκι. Ανακατέψτε απαλά. Για χρήση, ρίξτε 1/2 φλιτζάνι κάτω από τρεχούμενο νερό και ανακινήστε για μεγαλύτερες φυσαλίδες.

Για βαθύ ύπνο: Για ένα μπάνιο θα χρειαστείτε 1 φλιτζάνι σαπούνι πιάτων χωρίς άρωμα, 2/3 φλιτζανιού υγρή γλυκερίνη (μπορείτε να την βρείτε σε ορισμένα φαρμακεία ή να την παραγγείλετε online), 1/4 φλιτζανιού νερό, 2-3 σταγόνες αιθέριο έλαιο (ιδανική είναι η λεβάντα). Πασπαλίζετε με αποξηραμένη λεβάντα (προαιρετικά).

Ροή ειδήσεων

Advertisement