Connect with us

Μπάσκετ

Δύσκολη έξοδος-Ο Προμηθέας αντιμετωπίζει σήμερα (17.00) εκτός την ΑΕΚ με στόχο τη νίκη

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Μια δύσκολη έξοδο έχει σήμερα το απόγευμα (17.00) η ομάδα του Προμηθέα, η οποία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΑΕΚ σε εξ αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της basket league και θέλει να πετύχει τη νίκη για πολλούς λόγους.

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά θέλει το «διπλό», όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους αλλά και για ψυχολογικούς, καθώς έρχονται συνεχόμενα δύσκολα ματς.
Φυσικά το έργο της είναι δύσκολο, η ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ είναι πολύ δυνατή όμως το τελευταίο διάστημα δεν είναι σε καλή κατάσταση, έχει και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις που σημαίνει έξτρα κούραση και ως εκ τούτου ο Προμηθέας μπορεί να φύγει με τη νίκη.

ΛΟΥΝΤΖΗΣ: «ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ»

Ο παίκτης της πατρινής ομάδας Μιχάλης Λούντζης μίλησε χθες στο blog του ΕΣΑΚΕ αναφερόμενος στο σημερινό παιχνίδι. Συγκεκριμένα, είπε: «Έχουμε μπροστά μας μια πολύ κρίσιμη εβδομάδα, καθώς ακολουθούν 3 πολύ απαιτητικές, δύσκολες και σημαντικές αναμετρήσεις με ομάδες που είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και καλούμαστε να εμφανίσουμε το καλύτερό μας πρόσωπο, αν θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι από αυτά τα παιχνίδια.
Προηγείται ο αγώνας απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, την ΑΕΚ, και μάλιστα εκτός έδρας, στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος, με πολύ ποιοτικούς παίκτες και πολύ ισχυρή παρουσία και στις 2 πλευρές του παρκέ: παίζει πολλή πιεστική και καλά διαβασμένη άμυνα, ενώ έχει πολλές λύσεις στην επίθεση.
Γι’ αυτό, πέρα από τα να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και πιστοί στο αγωνιστικό μας πλάνο και τα 40 λεπτά, θα πρέπει να κάνουμε κατάθεση ψυχής στο παρκέ και να λειτουργήσουμε όλοι μαζί σαν μια ενωμένη γροθιά, γιατί συχνά αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στη θέληση και πρέπει να αποδείξουμε στο γήπεδο πως το θέλουμε περισσότερο».

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Στο αγωνιστικό μέρος η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με μεσημεριανή προπόνηση στο «Τόφαλος» και χωρίς προβλήματα για τον Μάκη Γιατρά που έριξε βάρος στο κομμάτι της τακτικής.
Η αποστολή αναχώρησε στη συνέχεια για την Αθήνα και είναι η ίδια με αυτή κόντρα στον Ηρακλή, δηλαδή οι Τζεράι Γκραντ, Τζέριαν Γκραντ, Χάρης Γιαννόπουλος, Ντάνι Αγκμπελίζ, Γιάννης Αθηναίου, Ιαν Μίλλερ, Μιχάλης Λούντζης, Ανδρέας Χριστοδούλου, Δ. Αγραβάνης, Γ. Αγραβάνης, Τανούλης και Ν. Μπαζίνας.
• Το σημερινό παιχνίδι έχουν οριστεί να σφυρίξουν οι Αναστόπουλος Π.-Πουρσανίδης Γ. και Κ. -Πουρσανίδης. Θυμίζουμε πως τα λάθη που έκανε πέρσι ο Αναστόπουλος στον περσινό τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ στην Κρήτη σήκωσαν μεγάλη συζήτηση και μάλιστα τότε είχε ανακοινώσει πως είχε αποχωρήσει από την ενεργό φράση όμως τελικά πριν μερικούς μήνες επανήλθε.

Ροή ειδήσεων

Advertisement