Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας (5/2)

Published

on

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν  (21) πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Εξιχνιάστηκαν μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, τέσσερις κλοπές σε κατάστημα, που είχαν διαπραχθεί πριν από τέσσερις μήνες, σε περιοχή της Αιγιαλείας.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές, σε βάρος ενός ανήλικου ημεδαπού, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, ο δράστης ενεργώντας από κοινού με άγνωστους συνεργούς του, την 30/9/2020, την 18/10/2020 και την 14/1/2021 διέπραξε τέσσερις κλοπές σε κατάστημα (δυο απόπειρες – δυο τετελεσμένες)  αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των (30) ευρώ, καθώς και αναψυκτικά, αλκοολούχα ποτά και άλλα είδη οικιακής χρήσης, συνολικής αξίας (500) ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγιαλείας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στη Νέα Μανωλάδα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης κατάστημα (παντοπωλείο), εξυπηρετώντας μεγάλο αριθμό πελατών.

Στον άνδρα  επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο των (10.000) ευρώ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης κατάστημα (καφετέρια),  εξυπηρετώντας τέσσερις πελάτες καθήμενους σε καρέκλες.

Στον άνδρα βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ, ενώ  στους τέσσερις πελάτες επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ στον καθένα για παραβίαση περιορισμών μετακίνησης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, σε αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αυτοσχέδιο ξύλινο ρόπαλο, ένα  μαχαίρι και ένα αεροβόλο όπλο.

Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του άνδρα πρόεκυψε ότι στερούταν άδειας ικανότητας οδηγήσεως.

Ροή ειδήσεων

Advertisement