Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

To αστυνομικό δελτίο του διημέρου (7-8/3)

Published

on

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Συνελήφθη, στις 6-3-2024 το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι χθες το μεσημέρι εισήλθε από ανασφάλιστη πόρτα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο άνδρα  και αφαίρεσε 80 ευρώ, κλειδιά και έγγραφα.
Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιευθύνσης Ασφάλειας Πατρών προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος από την 3/2/2024 έως την 12/2/2024 διέπραξε ακόμα τρεις κλοπές σε οχήματα, κατά τις οποίες αφαίρεσε 60 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και  αντικείμενα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Συνελήφθησαν, στις 6-3-2024 το μεσημέρι, στην Παλαιά Εθνική Οδό Μεσολογγίου Αγρινίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος
Αιτωλικού, διότι ο ένας κατηγορούμενος οδηγώντας αυτοκίνητο με συνεπιβάτη τον έτερο συλληφθέντα πραγματοποιούσε επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ κινούταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να υφίστασται κίνδυνος για τους χρήστες τις οδού.
Σε σωματικούς ελέγχους που ενήργησαν οι αστυνομικοί στους συλληφθέντες βρήκαν στην κατοχή του σινεπιβάτη και κατέσχεσαν ένα σουγιάς και ένα ξυράφι.

Ροή ειδήσεων

Advertisement