Connect with us

Βόλεϊ

Οι 2 Πατρινοί υποψήφιοι στις εκλογές της ΕΟΠΕ

Published

on

Η Ε.Ο.ΠΕ. προχθές το βράδυ πραγματοποίησε Γ.Σ. όπου επικύρωσε όλες τις υποψηφιότητες και τις ανακοίνωσε για τις εκλογές της στην Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά το Σάββατο 27 Μαρτίου.

Με τη δημοσιοποίηση των ονομάτων βλέπουμε πως έχουμε τελικά 2 Πατρινούς υποψήφιους. Ο ένας είναι ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος που ως εκπρόσωπος της Παναχαϊκής είναι υποψήφιος για τακτικό μέλος του Δ.Σ. Η άλλη υποψηφιότητα είναι της Αφροδίτης Τσιχριτζή του Άθλου Πατρών η οποία είναι υποψήφια για αναπληρωματικό μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Επίσης από τη… γειτονιά μας υπάρχει μια ακόμα υποψηφιότητα, αυτής της Ειρήνης Μακαρώνη που ως εκπρόσωπος του Κόροιβου Αμαλιάδας είναι υποψήφια για τακτικό μέλος για το Δ.Σ. της ΕΟΠΕ.
Στο μεταξύ, αύριο θα πραγματοποιηθεί η δοκιμαστική ψηφοφορία με το ηλεκτρονικό σύστημα «Ζευς», έτσι ώστε οι αντιπρόσωποι των σωματείων στη Γενική Συνέλευση της 27ης Μαρτίου στην ΕΟΠΕ, να εξοικειωθούν με τη λειτουργία του συστήματο.
«ΛΟΥΚΕΤΟ» ΣΤΗΝ VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Στο μεταξύ, «λουκέτο» με κάθε επισημότητα μπήκε στη Volley League Γυναικών. Συγκεκριμένα, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοίνωσε χθες τη διακοπή του πρωταθλήματος στην πρώτη κατηγορία των Γυναικών, αιτιολογώντας την απόφασή της με τρεις συγκεκριμένους λόγους. Ωστόσο, η Ομοσπονδία τόνισε ότι υπάρχουν σκέψεις για την διεξαγωγή League Cup, προκειμένου έτσι να κλείσει η σεζόν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement