Connect with us

Βόλεϊ

Π. Αντωνόπουλος: «Να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας»

Published

on

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος θα είναι ο μοναδικός Πατρινός υποψήφιος στις εκλογές της ΕΟΠΕ που θα γίνουν στις 27 Μαρτίου.

Ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος είναι υποψήφιος εκ μέρους της Παναχαϊκής και στόχος του είναι να επανεκλεγεί με την παράταξη του νυν πρόεδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου.
Ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος μίλησε χθες στη «Γ» και εξήγησε σε γενικές γραμμές τους στόχους του…
«Πρώτα από όλα να πω πως δεν υπάρχουν αντίπαλοι στις εκλογές αλλά όλοι μαζί πρέπει να βοηθήσουμε για να πάει το βόλεϊ ψηλότερα» είπε αρχικά ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος και πρόσθεσε: «Τα 4 τελευταία χρόνια με πρόεδρο τον Γιώργο Καραμπέτσο έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια αναβάθμισης του αθλήματος και πιστεύω πως έχουμε καταφέρει πάρα πολλά.
Θέλουμε να συνεχίσουμε τη θητεία μας και να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη του αθλήματος ειδικότερα από τις μικρές ηλικίες. Επίσης στόχος μας είναι να δοθεί ακόμα μεγαλύτερο βάρος στην περιφέρεια και να φέρουμε διοργανώσεις σε όλη την Ελλάδα ώστε να αναπτυχθεί το άθλημα σε κάθε γωνιά της χώρας.
Οι συνθήκες στον αθλητισμό είναι δύσκολες λόγω της πανδημίας όμως με σχέδιο, οργάνωση, επιμονή και υπομονή, μπορούμε να βάλουμε ένα λιθαράκι για το καλύτερο».
Π.Κ.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement