Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας άφησε πίσω τον Ιωνικό και φουλάρει για τη μάχη κόντρα στο θεό του πολέμου

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Η αρχή στην καυτή τετράδα αγώνων έγινε με το δεξί για τον Προμηθέα όμως δεν υπάρχει πολύς χρόνος για χάσιμο καθώς την Τετάρτη θα διεξαχθεί η εξ αναβολής αναμέτρηση με τον Άρη που δεν χωράει οτιδήποτε άλλο εκτός από τη νίκη για να έχει άλλωστε και αξία η νίκη επί του Ιωνικού.

Η πατρινή ομάδα μπορεί να έδειξε επηρεασμένη από την αγωνιστική απραξία των τελευταίων ημερών όμως το σημαντικό είναι πως βρήκε γρήγορο ρυθμό, είχε σχεδόν όλους τους παίκτες όχι μόνο υγιείς αλλά και σε καλή μέρα με αποτέλεσμα να μπορεί να βρίσκει λύσεις για να ξεπερνά τα σκαμπανεβάσματα που δημιουργήθηκαν.
Θεωρητικά η ομάδα του Γιατρά είναι το φαβορί για τη νίκη όμως ο θεός του πολέμου καίγεται για βαθμούς αφού βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία και έτσι θα έρθει στην Πάτρα με σκοπό να κάνει ζημιά.
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΟΤΕΪΣΟΝ
Θυμίζουμε πως η αναμέτρηση με τον Άρη θα είναι η 2η σε 12 μέρες και όπως είναι φυσικό ο Μάκης Γιατράς αναμένεται να κάνει ροτέισον και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες.
Ακολουθούν σύντομα οι εκτός έδρας αναμετρήσεις με Περιστέρι και Κολοσσό Ρόδου και έτσι θα χρειαστεί ξεχωριστή διαχείριση από το τεχνικό επιτελείο ώστε ο Προμηθέας να πετύχει τον καλύτερο δυνατό απολογισμό και να κάνει αποφασιστικό βήμα για την τετράδα.
ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ
Από εκεί και πέρα στο αγωνιστικό μέρος οι παίκτες του Προμηθέα έκαναν προπόνηση χθες το απόγευμα και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει του Άρη με όλους τους παίκτες να είναι διαθέσιμοι.
Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο οπότε και θα γίνουν οι τελικές δοκιμές από το τεχνικό επιτελείο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement