Connect with us

Μπάσκετ

Η ΕΟΚ όρισε τον τελικό κυπέλλου πάλι στο ΟΑΚΑ

Published

on

Η ΕΟΚ προχώρησε σήμερα στον ορισμό του τελικού του Κυπέλλου για την 5η ημέρα του Μαϊου  και το παιχνίδι ορίστηκε εκ νέου στην έδρα του ΠΑΟ, του ΟΑΚΑ.

Επίσης ανακοινώθηκε το εξ΄ αναβολής ματς των προημιτελικών (ΠΑΟ-Περιστέρι), το οποίο ορίστηκε για τις 27/4 (Μ. Τρίτη), ενώ Μεγάλη Πέμπτη (29/4) θα τελεστεί ο δεύτερος ημιτελικός, όπου το Λαύριο θα αντιμετωπίσει, είτε τους «πράσινους» είτε το Περιστέρι.

Πάντως προκαλεί απορία για ποιο λόγο η ΕΟΚ προχώρησε από τώρα στον ορισμό του μεγάλου τελικού και δεν αρκέστηκε να ορίσει  μόνο τον προημιτελικό  και τον ημιτελικό αλλά όχι τον τελικό;

Θα ήταν καλύτέρα  μόλις είχαν βγει και οι δυο φιναλίστ, να οριστεί τότε από κοινού την έδρα του μεγάλου τελικού.

Πάντως να σημειωθεί πως η “Γ” είχε γράψει εδώ και μέρες πως ο μεγάλος τελικός κυπέλλου θα διεξαχθεί μετά την εορτή του Πάσχα και έπεσε μέσα.

Αναλυτικά:

«Ο αγώνας Παναθηναϊκός ΑΟ – ΓΣ Περιστερίου της Γ’ φάσης (προημιτελικός αγώνας) του Κυπέλλου Ανδρών που είχε αναβληθεί θα διεξαχθεί την Μεγάλη Τρίτη 27/04.

Ο νικητής του παραπάνω αγώνα θα αγωνιστεί με τον ΓΣ Κύμης  (Λαύριο) για την Δ’ Φάση (ημιτελικός αγώνας) στις 29/04 και ο Τελικός, (Ε’ Φάση), θα διεξαχθεί στις 05/05/21 στο ΟΑΚΑ»

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement