Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Δικαίωση του ΝΟΠ για την τακτική του στις εκλογές της ΚΟΕ- Οι πρώτες δηλώσεις του Ν. Φιλόπουλου

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Η εκλογή του Κυριάκου Γιαννόπουλου στο «τιμόνι» της ΚΟΕ μπορεί για ορισμένους να ήταν έκπληξη όμως όχι για όλους και μπορεί λίγοι στο ξεκίνημα να πίστεψαν αυτή την προσπάθεια, ανάμεσα σε αυτούς ήταν και οι άνθρωποι του ΝΟΠ.

Όταν ακόμα μάλιστα δεν υπήρχε στο τραπέζι το όνομα του ολυμπιονίκη Σπύρου Γιαννιώτη ούτε καν είχε ξεκαθαρίσει αν θα ήταν υποψήφιος ο Διαθεσόπουλος, οι δαίμονες είχαν κάνει την κίνηση τακτικής.
Η κίνηση του ΝΟΠ να θέσει υποψηφιότητα ο Νίκος Φιλόπουλος είχε ένα επίπεδο ρίσκου όμως η διοίκηση έβλεπε μπροστά τις εξελίξεις και κινούμενη με μεθοδικότητα κατάφερε να δικαιωθεί με την εκλογή του έχοντας πλέον «φωνή» στο νέο Δ.Σ της ΚΟΕ.
Η δεύτερη μεγάλη έκπληξη των εκλογών της ΚΟΕ ήταν η εκλογή του Νίκου Φιλόπουλου, ένας νέου παράγοντα του ΝΟΠ ο οποίος στα λίγα χρόνια παρουσίας του στα δρώμενα, έχει βοηθήσει να έρθουν διακρίσεις και μετάλλια στους «δαίμονες».
ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: «ΝΙΩΘΩ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ, ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΜΑΝΙΚΙΑ»
Ο Νίκος Φιλόπουλος μίλησε χθες στη «Γ» και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΕ.
«Νιώθω μεγάλη τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη μετά την εκλογή μου στο Δ.Σ. της ΚΟΕ, δίπλα στο νέο πρόεδρο Κυριάκο Γιαννόπουλο και όλη την εκλεκτή ομάδα του «Κολυμπάμε μαζί». Εκτός από το ΝΟΠ εκπροσωπείται και η πόλη μας και η ευρύτερη περιφέρεια. Έχουμε ένα πλήρες πρόγραμμα και η επόμενη μέρα θα μας βρει με σηκωμένα τα μανίκια, αρχικά να ξεπεράσουμε τις τεράστιες συνέπειες της πανδημίας και στη συνέχεια με σύστημα και με αφοσίωση να προχωρήσουμε στην υλοποίησή του» είπε ο Πατρινός παράγοντας και πρόσθεσε: «Δεν θεωρώ ότι αυτή η επιτυχία είναι τόσο προσωπική, εκπροσωπώ έναν ιστορικό σύλλογο που το όνομά του χαίρει σεβασμού σε ολόκληρη την Ελλάδα. Με οδηγό την ιστορία του ΝΟΠ που ξεκίνησε πριν 92 χρόνια από κάποιους ρομαντικούς συνεχίζουμε με την ίδια αγάπη και το ίδιο μεράκι να σχεδιάσουμε τις επόμενες μέρες.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα σωματεία της περιοχής μας που πιστεύω ότι με στήριξαν αλλά και όλους όσοι μας πίστεψαν και μας έδωσαν το δικαίωμα να διοικήσουμε την ομοσπονδία».
ΤΗΡΗΘΗΚΕ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΝΟ «ΧΡΩΜΑ» ΣΤΟ Δ.Σ.
Μάλιστα η εκλογή του Νίκου Φιλόπουλου στο Δ.Σ. της ΚΟΕ συνεχίζει την παράδοση που θέλει την Πάτρα να έχει τουλάχιστον ένα μέλος στο διοικητικό συμβούλιο.
Αρκετά χρόνια πριν ήταν μέλος της ομοσπονδίας ο Ματθαίος Αντωνόπουλος ως εκπρόσωπος του Θριάμβου, στη συνέχεια ο Κώστας Σκουζές ως εκπρόσωπος του Θριάμβου, ακολούθως ο Γιώργος Τελώνης ως εκπρόσωπος του ΝΟΠ, τον διαδέχτηκε ο Αλέκος Γαϊτανάρος της ΝΕΠ και τελευταίο μέλος ήταν ο Χρήστος Μανέτας επίσης της ΝΕΠ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement