Connect with us

Αθλητισμός

Ο Φωκάς στο ντέρμπι κορυφής του 9ου ομίλου της Γ’ Εθνικής

Published

on

Από την μακρινή Καστοριά όρισε η ΚΕΔ διαιτητή να διευθύνει το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής του 9ου ομίλου της Γ’ εθνικής ανάμεσα στον Παναιγιάλειο και το Τσιλιβί. Αυτός θα είναι ο Δήμος Τζάμος με βοηθούς τους Π. Σπηλιώτη και Α. Κλεπετσάνη (Κορινθίας).

Στο Διαγόρας-Παλληξουριακός, διαιτητής θα είναι ο Βασίλης Τσακαλής από την Ηλεία, με βοηθούς τους Γ. Καραλή και Γ. Καραμέρο (Ηλείας).

Στο Δημοτικό Στάδιο της Κ. Αχαΐας και στο παιχνίδι της Αχαϊκής με τον Πάμισο διαιτητής θα είναι ο Σπύρος Καζάνας με βοηθούς τους Π. Βασιλόπουλο και Χ. Τάκος από τον σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας.

Τέλος στο εκτός έδρας ματς της Θύελλας με το Διαβολίτσι διαιτητής ορίστηκε ο Ραφαήλ Τριανταφύλλου από την Αργολίδα με βοηθούς τους Ν. Λουκά (Αρκαδίας) και Η. Κατσογιάννη (Ηρακλείου).

«Άρωμα» Αχαΐας θα έχουμε στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Ζάκυνθο και τον Ναυπακτιακό όπου η ΚΕΔ όρισε τον έμπειρος πατρινό ρεφερι Αλέξανδρο Φωκά. Βοηθοί του θα είναι οι Παναγιώτης Ζούλης και Λεωνίδας Τσούτσης επίσης από την Αχαΐα.

Στο ΠΑΟ Βάρδας-Εθνικός και εκεί διαιτητής θα είναι από το σύνδεσμο Αχαΐας καθώς ορίστηκε ο Χαράλαμπος Πετρόπουλος με βοηθούς τους Δημήτρη Σωτηρόπουλος και Ελένη Αβραμοπούλου.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Κυριακής και οι διαιτητές της 9ης αγωνιστικής έχουν ως εξής:

(13.30) Διαγόρας Bραχνεΐκων – Παλληξουριακός (Τσάκαλης – Ηλείας)

(14.00) ΠΑΟ Βάρδας – Εθνικός Σκουλικάδου (Πετρόπουλος – Αχαΐας)

(14.30) Παναιγιάλειος – Τσιλιβί (Τζάμος – Καστοριάς)

(15.00) Ζάκυνθος – Ναυπακτιακός Αστέρας (Φωκάς – Αχαΐας)

(17.00) Αχαϊκή – Πάμισος Μεσσήνης (Καζάνας-Αιτωλοακαρνανίας)

Διαβολίτσι – Θύελλα Πατρών (Τριανταφύλλου-Αργολίδας)

Ρεπό: Αίας Γαστούνης

Ροή ειδήσεων

Advertisement