Connect with us

Μπάσκετ

Αποχωρούν όλοι οι ξένοι του Προμηθέα, «παγώνουν» τα υπόλοιπα θέματα

Published

on

Λόγω της έλλειψης του προπονητή δεν μπορούν να τρέξουν οι εξελίξεις στα μεταγραφικά του Προμηθέα όμως αυτό που βγαίνει από την ομάδα είναι πως θα αποτελέσουν παρελθόν όλοι οι ξένοι της ομάδας.

Από τη μια είναι τα αδέρφια Γκραντ, ειδικά ο Τζέριαν που έκανε σπουδαία ματς. Αμφότεροι έχουν ήδη στα χέρια τους προτάσεις με πολύ υψηλότερο συμβόλαιο και έτσι είναι σχεδόν απίθανο όχι μόνο να παραμείνουν στην Πάτρα αλλά στην Ελλάδα.
Ο Κουίνσι Φορντ δεν έπεισε -εκτός εξαιρέσεων λίγων αγώνων- στα ματς που αγωνίστηκε πως μπορεί να κάνει τη διαφορά, ο Ντάνι Αγκμπελίζ δεν φαίνεται να συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της διοίκησης και αυτός που απομένει είναι ο Πορτορικανός Τζιάν Κλαβέλ, ο οποίος πάντως έχει ήδη προτάσεις στα χέρια του και δύσκολα θα παραμείνει στον σύλλογο.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο Δ. ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ
Αναφορικά με τους Έλληνες, μένει ελεύθερος ο Δημήτρης Αγραβάνης το συμβόλαιο του οποίου έληξε και το θέμα του θα απασχολήσει τον νέο προπονητή που θα αποφασίσει αν θα γίνει πρόταση να παραμείνει ή όχι.
Πάντως ο Δ. Αγραβάνης έχει κάνει καλό πρωτάθλημα και λέγεται πως έχει προτάσεις στα χέρια του και για αυτό και η δική του περίπτωση είναι δύσκολη. Από την άλλη δύσκολα θα συνεχίσει και ο αδερφός του Γιάννης Αγραβάνης.
Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους Έλληνες, τα θέματά τους παραμένουν «παγωμένα» μέχρι να υπάρξει εξέλιξη στο θέμα του νέου προπονητή.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement