Connect with us

Μπάσκετ

Ο Ηλ. Ζούρος και ένας ακόμα Έλληνας τεχνικός είναι ψηλά στη λίστα του Προμηθέα για προπονητή

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Στον …αστερισμό προπονητή κινείται τις τελευταίες μέρες η ομάδα του Προμηθέα η οποία ψάχνεται για τον αντικαταστάτη του Μάκη Γιατρά κα πρόθεση είναι σύντομα να έχει βρεθεί αυτός για να πιάσει δουλεία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Γ» από τις πολλές προτάσεις που έχουν γίνει από μάνατζερ-είναι γνωστό πως ο Προμηθέας έχει αποκτήσει εξαιρετικό όνομα στην αγορά που έχει να κάνει και με το οικονομικό- έχουν ξεχωρίσει δύο Έλληνες τεχνικοί που είναι και ψηλά στην λίστα.
Ο ένας από αυτούς είναι ο Ηλίας Ζούρος με τον οποίο φέρεται να έχει γίνει και μια πρώτη επαφή όμως η περίπτωσή του έχει ιδιαιτερότητες και αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως έχει συνεργασία με την Εθνική Γεωργίας.
Μάλιστα πρόσφατα ο Ζούρος δέχτηκε πρόταση και από την ισπανική Μπουργος όμως αρνήθηκε επειδή οι ισχύοντες νόμοι στην ACB-Ισπανία, δεν επιτρέπουν ταυτόχρονη συνεργασία αλλά αυτό δεν ισχύει στην Ελλάδα.
Τα επόμενα 24ωρα θα υπάρξουν εξελίξεις. Αν όντως το φλερτ καταλήξει σε γάμο, τότε θα πρόκειται για μια αξιόλογη λύση αφού ο Ζούρος έχει δουλέψει σε υψηλό επίπεδο και έχει ευρωπαϊκές παραστάσεις.
Θυμίζουμε πως ο Ηλίας Ζούρος έχει κοουτσάρει τον Ολυμπιακό, τη Ζαλγκίρις και την Έφες Αναντολού στην Ευρωλίγκα όπως και την Εθνική μας ομάδα ενώ το 2019 ήταν κόουτς και του Περιστερίου.
Πάντως ο Ζούρος δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος αφού υπάρχει ένας ακόμα Έλληνας τεχνικός στην λίστα των ανθρώπων που έχουν ξεχωρίσει και σύντομα θα γίνουν επαφές και με αυτόν.
Να σημειωθεί πάντως πως από το περιβάλλον της ΚΑΕ Προμηθέας δεν βγαίνει κάποια βιασύνη, οι πορτοκαλί θέλουν να ζυγίσουν όλα τα δεδομένα πριν πάρουν την οριστική απόφαση για τον τεχνικό που θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Μάκη Γιατρά καθώς επιθυμία είναι να υπάρχει απόλυτη ταύτιση στην φιλοσοφία.
“ΜΙΛΗΣΕ” ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΠΑΝΟ ΜΠΕΡΟΚΑΛ ΑΛΛΑ ΔΕΝ…
Στο μεταξύ, η διοίκηση του Προμηθέα την περασμένη Παρασκευή έφερε με μυστικότητα στην Πάτρα τον Ισπανό Μπεροκάλ, είδε τις εγκαταστάσεις στον Καστελόκαμπο και είχε συνάντηση με τους ανθρώπους του συλλόγου.
Ο Ισπανός τεχνικός τα προηγούμενα χρόνια ήταν βοηθός του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, στη θητεία του το 2014-15 όταν ήταν στον ΠΑΟ, ενώ στην συνέχεια εργάστηκε σε Μπαρτσελόνα (2016-2017), στην Εσκί Σεχίρ (2017-2018), αλλά και σε Εστουντιάντες και Μπασκόνια.
Οι πληροφορίες της «Γ» λένε πως ο Μπεροκάλ δεν έκανε …κλικ στις συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους του Προμηθέα και έτσι η περίπτωσή του δεν προχώρησε…

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement