Connect with us

Μπάσκετ

Ξένος ο νέος τεχνικός του Προμηθέα, Μέσα στην εβδομάδα ανακοινώσεις

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα του νέου προπονητή στον Προμηθέα με τις τελευταίες πληροφορίες να λένε πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξει οριστική εξέλιξη για τον αντικαταστατή του Μάκη Γιατρά.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως εκτός από τις περιπτώσεις του Λιθουανού Μακ Σάβιτς και του Ισπανού Γιοσέπ Μπεροκάλ, έχουν γίνει προτάσεις για πολλούς προπονητές και όπως είναι φυσικό στο στρατόπεδο του Προμηθέα ζυγίζουν πολύ καλά όλους τους υποψήφιους πριν προχωρήσουν στην τελική επιλογή.
Το μόνο που έχει διαρρεύσει είναι πως τα τελευταία 24ωρα έχουν προταθεί δύο ακόμα ξένοι προπονητές που έχουν «δυνατό» βιογραφικό ωστόσο δεν έχουν διαρρεύσει τα ονόματά τους.
Μάλιστα λέγεται πως η τελική επιλογή για το νέο τεχνικό θα γίνει από ξένους προπονητές που έχουν προκριθεί και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις με το μόνο δεδομένο να είναι πως δεν θα είναι Έλληνας ο αντικαταστατής του Μάκη Γιατρά.
Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Κώστας Μπακαλάρος είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους συνεργάτες του ώστε σύντομα να γίνει νέα συνάντηση των μελών του Δ.Σ. για να παρθεί η οριστική απόφαση και μέχρι την Παρασκευή να υπάρχει νέος προπονητής που θα πιάσει δουλειά και θα ξεκινήσει τον σχεδιασμό.
ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΧΡΟΝΟΣ ΣΕ ΝΕΑΡΟΥΣ
Μόλις κλείσει ο νέος προπονητής, θα τρέξουν άμεσα οι εξελίξεις για τα μεταγραφικά με ορισμένους παίκτες να έχουν προταθεί -ειδικότερα Έλληνες- και στόχος είναι το νέο ρόστερ να είναι έτοιμο στα τέλη Ιουλίου.
Άλλωστε θυμίζουμε πως θα χρειαστούν αρκετές προσθήκες στο νέο ρόστερ αφού συμβόλαιο σίγουρα έχουν μόνο οι Γιαννόπουλος-Χριστόδουλου και οι νεαροί Μπαζίνας-Τανούλης, οπότε θα πρέπει να αποκτηθούν τουλάχιστον 3-4 αξιόλογοι παίκτες.
Επίσης η φιλοσοφία δεν θα αλλάξει και αυτό έχει τονιστεί σε όλους τους υποψήφιους προπονητές. Επιθυμία της ΚΑΕ είναι να δοθεί χώρος χρόνος σε νεαρά παιδιά με τους ταλαντούχους Μπαζίνα-Τανούλη αλλά και Κουρουπάκη να υπολογίζονται κανονικά και για τη νέα περίοδο.
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ EUROCUP
Στο μεταξύ ένας ακόμα λόγος που οι άνθρωποι της διοίκησης θέλουν να τελειώνει το ζήτημα προπονητή είναι η κλήρωση για τους ομίλους του eurocup που έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Ιουλίου.
Η κλήρωση θα γίνει στην Βαρκελώνη όμως λόγω covid-19 δεν θα παραβρεθούν στο χώρο εκπρόσωποι από τις ομάδες με την κλήρωση όμως να μεταδίδεται διαδικτυακά και οι άνθρωποι της πατρινής ομάδας ανυπομονούν να μάθουν τους φετινούς ευρωπαϊκούς αντιπάλους.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement