Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Οικονομία

Διπλή διάκριση για την Coffee Island

Δημοσιεύθηκε

στις

Στα φετινά Retail Business Awards Retail Franchisor of the Year 2020 και βραβείο Silver στην κατηγορία Retail Campaign για τη διαφημιστική της καμπάνια «Πόσο πιο Μοναδικός από τον δικό σου Καφέ; »

Δύο ακόμα μεγάλες διακρίσεις για την Coffee Island έρχονται να επισφραγίσουν τη δυναμική του δικτύου της Νο1 αλυσίδας καφεστίασης στην Ελλάδα, να επιβραβεύσουν τις πρακτικές δικαιόχρησης που εφαρμόζει και την αλληλεπίδραση του brand με το καταναλωτικό κοινό.
Έτσι, στο πλαίσιο των φετινών Business Retail Awards 2021, τον μεγαλύτερο και πιο ιστορικό θεσμό της αγοράς που τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, η Coffee Island:

-Αναδείχθηκε Retail Franchisor of the Year ξεχωρίζοντας ανάμεσα στις λιανεμπορικές αλυσίδες δικαιόχρησης με κριτήρια το μέγεθος του δικτύου της, την ανάπτυξη της μέσα στο 2020, τη δυναμική του σήματός της, τη γεωγραφική κάλυψη που έχει επιτύχει, το εύρος και βάθος της γραμμής των προϊόντων της και την καθιέρωση του brand στην αγορά.
– Διακρίθηκε στην κατηγορία Retail Campaign με βραβείο Silver για τη διαφημιστική της καμπάνια «ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΦΕ;» που παρουσιάστηκε τον Απρίλιο 2020.

Το βραβείο αφορά στις καλύτερες διαφημιστικές καμπάνιες με γνώμονα την αποτελεσματικότητά τους και τις εντυπώσεις που άφησαν στο κοινό. Η 360° επικοινωνία ανέδειξε, μέσα από την αγαπημένη καθημερινή συνήθεια του καφέ, το “at-home-experience”, την ανανεωμένη μορφή του Καφεκοπτείου Coffee Island και τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων.

O Αχιλλέας Λαζάρου, Network Development Manager, δήλωσε σχετικά:
«Μέσα σε μία πρωτόγνωρη χρονιά η διάκριση Retail Franchisor of the Year έρχεται να επιβραβεύσει με τον πιο όμορφο τρόπο την καθημερινή προσπάθεια όλων των συνεργατών του δικτύου μας να διατηρούν την ποιότητα της εξυπηρέτησης ψηλά και με χαμόγελο να υποδέχονται κάθε επισκέπτη που επιλέγει τα καταστήματά μας. Οι συνεργάτες και οι εργαζόμενοι της εταιρίας μας, σαν μια οικογένεια, ξεπερνούν καθημερινά τον εαυτό τους και η διάκριση αυτή ανήκει στον καθένα ξεχωριστά για την προσφορά του.
Επίσης θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στην ομάδα Marketing και τους συνεργάτες μας για τη διάκριση Silver στην κατηγορία Retail Campaign. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το κοινό αγκάλιασε τη διαφημιστική μας καμπάνια που ανέδειξε μια καθημερινή αλήθεια, ότι ο καλύτερος καφές, για τον καθένα ξεχωριστά, είναι αυτός που δημιουργεί ο ίδιος».
Σχετικά με το θεσμό Retail Business Awards
O θεσμός Retail Business Awards διοργανώνονται από τη Direction Εκδοτική επί 20 χρόνια και βραβεύει τους πρωταθλητές του λιανεμπορίου.
H AΛΥΣΙΔΑ ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΩΝ
Η Coffee Island είναι η Νο 1 αλυσίδα καφεστίασης στην Ελλάδα και τη Ν. Ευρώπη. Η εταιρεία έχει έδρα την Πάτρα και λειτουργεί 467 σύγχρονα καφεκοπτεία σε Ελλάδα, Κύπρο, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά, Ντουμπάι και Ελβετία. Διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις επεξεργασίας καφέ και διακίνησης στην Πάτρα, όπου επεξεργάζονται και καβουρδίζονται 1400 τόνοι καφέ τον χρόνο. Η εταιρία εργοδοτεί 215 στελέχη, συνεισφέρει σημαντικά στην εθνική οικονομία και τα καταστήματά της καθημερινά εξυπηρετούν χιλιάδες πελάτες.
Η εταιρία διανύει την τρίτη δεκαετία επιτυχημένης πορείας της με διεθνείς διακρίσεις, κατακτώντας την 7η θέση ανάμεσα σε παγκόσμια brands (ετήσια έκδοση FoodService Europe & Middle East 2020) και τη διάκριση της καλύτερης αλυσίδας καφέ στη Νότια Ευρώπη (Allegra European Awards 2019). Η Coffee Island άλλαξε τα δεδομένα στην αγορά του καφέ με το motto «Μοναδικός Καφές για Μοναδικούς Ανθρώπους», εκδημοκρατίζοντας τον specialty καφέ για όλους. Αναπτύσσει άμεσες συνεργασίες (direct trade) με μεμονωμένους παραγωγούς ή συνεταιρισμούς στις χώρες παραγωγής καφέ με τους εξερευνητές της να αναζητούν διαρκώς ανά τον κόσμο, φάρμες που κρύβουν μοναδικούς κόκκους & αρώματα καφέ.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement