Connect with us

Παναχαϊκή

Κυβελίδης, Στεργίδης οι πρώτες κινήσεις στην Παναχαϊκή, κοντά σε Κολοβούρη, θέλει και Μασούρα

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Μετά και τη χθεσινή ανακοίνωση από την πλευρά του Πέτρου Σταθακη για την έναρξη της συνεργασίας της Παναχαϊκής με τον νομικό σύμβουλο Χάρη Γρηγορίου, είναι ξεκάθαρο πως ο πρώην γενικός αρχηγός και οι επιχειρηματίες που εκπροσωπεί, αναλαμβάνουν την ομάδα με τις υπόγραφες να έχουν προγραμματιστεί να πέσουν σήμερα.

Έτσι φαίνεται πως το σενάριο για να δοθεί η ομάδα στους Κατσουράνη-Λουμπαρδέα απομακρύνεται μετά και τη στάση του προέδρου της ΠΓΕ Παναγιώτη Σεμιτέκολου να τηρήσει τη συμφωνία που υπάρχει με τον Πέτρο Σταθάκη.
Χθες ολοκληρώθηκαν και τα διαδικαστικά και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα θα πέσουν οι υπογραφές ώστε να υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.
Πάντως υπάρχουν και ορισμένοι που λένε πως μέχρι να πέσουν οι υπογραφές, τίποτα δεν είναι σίγουρο όμως αυτή την στιγμή θα είναι έκπληξη να χαλάσει το deal της ΠΓΕ με τον Πέτρο Σταθάκη.
Η ανακοίνωση που μιλά για τη συμφωνία με το δικηγόρο Χάρη Γρηγορίου ανέφερε: «Σε συμφωνία με τον έγκριτο νομικό Χάρη Γρηγορίου έτσι ώστε να αναλάβει καθήκοντα νομικού συμβούλου την επομένη περίοδο ήρθε ο Πέτρος Σταθάκης που εκπροσωπεί το επενδυτικό γκρουπ από την Αμερική που αναλαμβάνει το μάνατζμεντ των κοκκινόμαυρων. Ο Χάρης Γρηγορίου με τη μεγάλη πορεία και διαδρομή στο αθλητικό δίκαιο και τις πολλές επιτυχίες είναι γνωστός για τα αισθήματα που έχει για την Παναχαϊκή και σε αυτή τη νέα προσπάθεια δηλώνει παρών.
Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας ο Χάρης Γρηγορίου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σε αυτή τη νέα προσπάθεια που ξεκινά στην Παναχαϊκή κανείς δεν περισσεύει. Είμαι πεπεισμένος ότι το νέο εγχείρημα θα είναι απόλυτα επιτυχημένο καθώς όλοι όσοι θα μετέχουμε σε αυτό θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου η ιστορική αυτή ομάδα να είναι περαστική από την κατηγορία. Υπάρχει τεχνογνωσία, πλάνο και πίστη για να επιστρέψει η ομάδα μας εκεί που αξίζει να βρίσκεται».
ΣΕΦΤΕ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΥΒΕΛΙΔΗΣ-ΣΤΕΡΓΙΔΗΣ ΚΑΙ ΨΗΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΛΟΒΟΥΡΗ
Από εκεί και πέρα μέσα στο Σαββατοκύριακο, ο Σταθάκης είχε συνεχείς επαφές για να κτίσει την ομάδα αλλά και το υπόλοιπο σταφ που απαιτείται ώστε να λειτουργήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Προχθές το βράδυ έκλεισε και η πρώτη μεταγραφή, ο Λεωνίδας Κυβελίδης.
Ο Πέτρος Σταθάκης είχε επαφή με τον παίκτη και συμφώνησαν σε όλα με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στην κοκκινόμαυρη ομάδα μετά από πολλά χρόνια. H κίνηση αυτή έχει διπλό στόχο, αφενός η ομάδα να βάλει ένα σημαντικό παίκτη στη μηχανή της ενόψει της Γ΄ Εθνικής και αφετέρου να ζεστάνει τους φιλάθλους καθώς είναι γνωστό πως αποτελεί διαχρονικά από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας.
Επίσης έγινε επαφή με τον Λυμπέρη Στεργίδη ο οποίος μπορεί να μείνει ελεύθερος από τη Θύελλα Πατρών και λέγεται πως οι δύο πλευρές είναι κοντά ώστε και αυτός να επιστρέψει στην Παναχαϊκή.
Επίσης επιβεβαιώθηκε το προχθεσινό ρεπορτάζ της «Γ» καθώς ο Σταθάκης έκανε πρόταση στον τερματοφύλακα Ανδρέα Κολοβούρη για να παραμείνει στην ομάδα όμως η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη αφού έχει προτάσεις και από ομάδες Σούπερ Λιγκ 2, ενώ επαφή έγινε και με τον Πατρινό Νίκο Μασούρα.
Στο στόχαστρο της ομάδας είναι και άλλοι Πατρινοί παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν στην Γ΄ Εθνική ενώ θα αποκτηθούν και 3-4 παίκτες που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά αφού στόχος αναμένεται να είναι η άνοδος στη Σούπερ Λιγκ 2.
ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Στο καυτό θέμα του προπονητή, οι πληροφορίες λένε πως το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα υπήρξε συνάντηση του Σταθάκη με τεχνικό, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει.
Ο Σταθάκης περιμένει απάντηση από τον προπονητή μέχρι σήμερα -ίσως και αργά χθες βράδυ- και αν απαντήσει αρνητικά, τότε έχει έτοιμη εναλλακτική λύση. Πρόθεση είναι το θέμα προπονητή να λήξει μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες ώστε από κοινού να γίνουν οι επιλογές στο κτίσιμο του ρόστερ και στη συνέχεια η ομάδα να ξεκινήσει προετοιμασία καθώς μην ξεχνάμε πως στα τέλη Αυγούστου υπάρχει αγωνιστική υποχρέωση στο κύπελλο Ελλάδας.
Υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν στην Παναχαϊκή και τα επόμενα 24ωρα ο Σταθάκης και οι συνεργάτες του θα είναι συνεχώς σε επαφές με στόχο όσο το δυνατόν πιο σύντομα να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες αφού μην ξεχνάμε πως το κτίσιμο γίνεται από το μηδέν.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement