Connect with us

Παναχαϊκή

Οι δηλώσεις του Π. Σεμιτέκολο και οι 4 όροι της ΠΓΕ στον Σταθάκη

Published

on

Η «Γ» επικοινώνησε χθες με τον πρόεδρο της ΠΓΕ Παναγιώτη Σεμιτέκολο και τον ρώτησε αν εξακολουθεί να ισχύει η συμφωνία με τον Πέτρο Σταθάκη.

 

«Η συμφωνία μας ισχύει κανονικά, στην κυριολεξία απομένουν μόνο γραφειοκρατικές λεπτομέρειες να ρυθμιστούν για να πέσουν οι υπογραφές και δεν υπάρχει απολύτως κανένα θέμα» είπε στη «Γ» ο πρόεδρος χωρίς να αφήνει περιθώριο για παρερμηνείες.

Μάλιστα όπως λένε στην ΠΓΕ, μόλις τελειώσει το deal, θα προχωρήσει σε ανακοίνωση όπου θα αναφερθεί με λεπτομέρειες στο τι έχει γίνει τις τελευταίες μέρες.

ΟΙ 4 ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΓΕ

Οι πληροφορίες από το περιβάλλον της ΠΓΕ λένε πως έχουν θέσει συγκεκριμένους όρους προκειμένου να ολοκληρωθεί το ντιλ.

Οι όροι φέρεται να είναι οι εξής:

-Οι όποιες συμφωνίες παικτών που θα αποκτηθούν θα αναφέρουν ρητά ότι οι ίδιοι δεν θα έχουν καμία απαίτηση οικονομικού περιεχομένου από την ερασιτεχνική Παναχαϊκή για να εισπράξουν τα χρήματά τους.

-Η ΠΓΕ θα έχει στα χέρια της τραπεζική εγγυητική 100.000 ευρώ έτσι ώστε ό,τι κι αν συμβεί στο μέλλον, η ίδια να είναι καλυμμένη.

– Το ΑΦΜ της ερασιτεχνικής δεν θα επιβαρυνθεί στην παραμικρή συναλλαγή που θα γίνει από δω και πέρα και θα αφορά την ομάδα ενόψει Γ΄ Εθνικής από τους Αμερικανούς επιχειρηματίες.

– Η συμφωνία για την ανάληψη του μάνατζμεντ θα υπογραφεί μεταξύ ΠΓΕ και της εταιρείας των Αμερικανών επιχειρηματιών.

* Όπως λέει στο περιβάλλον του ο Πέτρος Σταθάκης, μόλις επισημοποιηθεί το deal με την ΠΓΕ θα προχώρησε σε δηλώσεις όπου θα μιλήσει αναλυτικά για τα πλάνα του ενώ θα έρθει και στην Πάτρα εκπρόσωπος από τους 4 Αμερικανούς που θα εμπλακούν στην ομάδα.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement