Connect with us

Lifestyle

Βασίλειος Κωστέτσος – «Υπάρχουν ζωντανοί νεκροί»

Published

on

Έξαλλος με όσα συμβαίνουν στη χώρα τις τελευταίες ημέρες είναι ο Βασίλειος Κωστέτσος. Η πύρινη λαίλαπα συνεχίζει για όγδοη ημέρα το καταστροφικό πέρασμά της από τα χωριά της βόρειας Εύβοιας, με τις εικόνες να είναι συνταρακτικές.

Ο σχεδιαστής μόδας, βλέποντας τους κατοίκους να πονούν για τον τόπο τους και να ξεσπιτώνονται, έκανε μία ανάρτηση στα social media και μίλησε για ζωντανούς νεκρούς. Τα λόγια του και η φωτογραφία με την οποία τα συνόδευσε συγκλονίζουν.

«Ζωντανοί…. Νεκροί!……
600……χιλιάδες στρέμματα χιλιάδες ψυχές ζώων που οι φωνές τους τα ουρλιαχτά τους….όταν η πυρήνα λαίλαπα τα έκαιγε…..άνθρωποι συντετριμμένοι σαστισμένοι…..που έγιναν πρόσφυγες στις ίδιες τους τις πόλεις…….την χώρα!
Την Ελλάδα που ψήφησαν πλήρωσαν με τον ιδρώτα τους Χρονια τώρα…..φόρους για τι????????????????? Για ένα καλύτερο αύριο……που έγινε παρελθόν!
Λόγια λόγια λογιααααααα……..
Δεν υπάρχουν Νεκροί λένε….
Υπάρχουν Ζωντανοί Νεκροί λέω εγώ…..», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω:

«Μαζευτείτε, η Ελλάδα ζει μια τραγωδία»

Θυμίζουμε ότι ο Βασίλειος Κωστέτσος έκανε και χτες μία ανάρτηση ξεσπώντας για τους celebrities που κάνουν διακοπές και προβάλλουν στα Stories τους πόσο καλά περνούν ενώ η χώρα καίγεται. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας έγραψε: «Influencers.. TV γλάστρες.. Duck Faces.. και Μη!… Κόφτε το… Λίγη Τσίπα… Θα πάτε και του Χρόνου…. Σε χλιδάτα πεντάστερα…. Νησιά… Η Ελλάδα ζει μια τραγωδία! Η Ελλάδα πενθεί». Στη λεζάντα σημείωσε επίσης: «Έλεος!…….celebrities του……Μαζευτείτε!….ΝΤΡΟΠΗ & ΑΙΣΧΟΣ αν η Παιδεία σας σας δίδαξε αυτά».

www.in.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement