Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Σκοράρουν στην Ανδαλουσία

Δημοσιεύθηκε

στις

Μάθε τα πάντα για τις Αναλύσεις αγώνων στοιχήματος

Η μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου στην Ευρώπη (και πιθανότατα σε όλο τον κόσμο), το Τσάμπιονς Λιγκ, ξεκινάει απόψε με τη βασική φάση του, αυτή των ομίλων. Εκεί, 32 ομάδες θα παλέψουν μέσα από 8 ομίλους να πάρουν τα 16 εισιτήρια για τα νοκ-άουτ, σε μια διαδικασία που θα μας κρατήσει «καθηλωμένους» μέχρι τον Δεκέμβριο.

Στην πρεμιέρα των ομίλων σήμερα, πολλά είναι τα ματς που ξεχωρίζουν, όμως εμείς θα σταθούμε στο παιχνίδι που θα γίνει στη Σεβίλλη, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τη πρωταθλήτρια Αυστρίας, Σάλτσμπουργκ.

Σεβίλλη: Έχοντας μείνει χωρίς επίσημο ματς από τις 28 Αυγούστου, η Σεβίλλη ξεκίνησε την προετοιμασία της για το πρώτο ματς των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, γνωρίζοντας πως δε θα παίξει με τη Μπαρτσελόνα το ΣΚ που μας πέρασε, μιας και αρκετοί διεθνείς της στη Λατινική Αμερική δεν πρόλαβαν να επιστρέψουν. Ο Λοπετεγκί έκανε, έτσι, τα πλάνα του για το ματς με τη Σάλτσμπουργκ, στο οποίο οι Σεβιγιάνοι θα ψάξουν το τρίποντο, για να πάρουν από νωρίς «κεφάλι» στη μάχη της πρόκρισης. Οι Ισπανοί γνωρίζουν τη δυναμική των αντιπάλων τους και δε θα τους υποτιμήσουν, ενώ πρώτο τους μέλημα είναι να τους περιορίσουν επιθετικά. Ευχάριστα νέα για τον Ισπανό κόουτς, που θα έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους.

Σάλτσμπουργκ: Εδώ και χρόνια κάνει «περίπατους» στο Αυστριακό πρωτάθλημα η Σάλτσμπουργκ, με το μεγάλο της μέλημα να είναι μια εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη. Κατά καιρούς έχει καταφέρει κάποια μεγάλα αποτελέσματα στο Γιουρόπα Λιγκ, όμως ένας τελικός ακόμα είναι στην αναζήτηση. Η διοίκηση της Ρεντ Μπουλ έχει ρίξει πολλά λεφτά στην ομάδα, έχει βγάλει σπουδαίους παίκτες και φετινός στόχος είναι η πρόκριση στους «16», μέσα από έναν σχετικά βατό όμιλο. Οι «ταύροι» θα πάνε στην Ανδαλουσία με στόχο μια καλή εμφάνιση, χωρίς άγχος, ενώ στη προσπάθειά τους αυτή θα λείψουν οι σημαντικοί Ζουνούγιοβιτς, Κόιτα και Βάλτσι, όλοι παίκτες πρώτης γραμμής.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δυο ομάδες που έχουν δώσει τα Ευρωπαϊκά τους διαπιστευτήρια τα προηγούμενα χρόνια, ξεκινούν τη φετινή τους προσπάθεια με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα. Οι Αυστριακοί έχουν τρομερή δύναμη «πυρός», τη στιγμή που οι γηπεδούχοι Ισπανοί στη μέρα τους νικούν οποιαδήποτε ομάδα. Θα πάρουμε το συνδυασμό του γκολ-γκολ με το over 2.5 στο 2.00 της Novibet.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement