Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Εμπειρία και ποιότητα «δείχνουν» Σαχτάρ

Δημοσιεύθηκε

στις

Μάθε τα π΄νατα για τα Livescore Αποτελεσματα

Το θέαμα καλά ξεκίνησε στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα. Όμως μη πάμε πολύ μακριά, σήμερα έχουμε τη 2η ημέρα της 1ης αγωνιστικής και μάλιστα τα ματς είναι ακόμα πιο ενδιαφέροντα από χθες, καθώς σπουδαία ονόματα ρίχνονται στη μάχη.

Εμείς, πάντως, θα αποφύγουμε τα πολλά φαβορί και τις βαριές φανέλες και θα πάμε στη Μολδαβία, εκεί όπου η «πρωτάρα» Σερίφ, υποδέχεται σε ένα ματς-γιορτή για την ίδια, την πολύ δυνατή Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Σερίφ Τίρασπολ: Πέτυχε κάτι μοναδικό και σχεδόν αδύνατο για τα δεδομένα της χώρας της η Σερίφ φέτος, μιας και έγινε η πρώτη «Μολδαβή» που παίζει σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ. Η αλήθεια είναι πως η ομάδα από το Τίρασπολ κυνηγούσε μια Ευρωπαϊκή διάκριση εδώ και χρόνια στο Γιουρόπα, έχοντας επενδύσει αρκετά σε ξένους παίκτες και να που η ώρα έφτασε, σε ακόμα μεγαλύτερη διοργάνωση. Φυσικά, το έργο της σε έναν τέτοιο όμιλο είναι υπερβολικά δύσκολο, όμως είναι δεδομένο πως το «ταξίδι» αυτό θα το χαρούν όλοι. Στην πρεμιέρα, ο σύλλογος από την Υπερδνειστερία υποδέχεται τη… γειτόνισσα Σαχτάρ και θα ψάξει ένα τρόπο παιχνιδιού, όπως ακριβώς με τη Ντιναμό στα προκριματικά: δυνατή άμυνα και αντεπιθέσεις.

Σαχτάρ Ντόνετσκ: Ακόμα μια χρονιά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για τη Σαχτάρ, η οποία συνεχίζει να γεμίζει εμπειρίες και… εκατομμύρια τα ταμεία του συλλόγου. Οι Ουκρανοί πέρασαν στα προκριματικά από τη Μονακό, σε μια επεισοδιακή νοκ-άουτ αναμέτρηση και πλέον είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα και να παλέψουν ακόμα και για τη πρόκριση, σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο με Ρεάλ και Ίντερ. Φυσικά, δεν έχουν καμία διάθεση να «πετάξουν» βαθμούς κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα της 4άδας, τη Σερίφ, με την οποία ξεκινούν στη πρεμιέρα. Ο Ντε Ζέρμπι αναμένεται να παίξει αρκετά επιθετικά και στόχος είναι ένα γρήγορο γκολ για να απλουστευτεί η διαδικασία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σερίφ έκανε τη μεγαλύτερη υπέρβαση στην ιστορία της με το να βρεθεί στους ομίλους, όμως εδώ, πέρα από τύχη, χρειάζεται και ικανότητα. Από αυτή, έχει… μπόλικη η πολύ έμπειρη Σαχτάρ, η οποία με μια καλή εμφάνιση μπορεί να περάσει από τη Μολδαβία και να επιβεβαιώσει το 1.97 του διπλού από τη Novibet.

Νόμιμες Στοιχηματικές με Live Streaming αγωνες στον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ροή ειδήσεων

Advertisement