Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Στυγερή δολοφονία νεαρού έξω από φαστφουντάδικο

Δημοσιεύθηκε

στις

Άγριο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη με θύμα έναν 24χρονο. Η δολοφονία σόκαρε τους αυτόπτες μάρτυρες που ήταν αδύνατον να την αποτρέψουν. Τραυματισμένος και ο δράστης από τη φονική συμπλοκή…

Από από αστυνομικούς της ομάδας «Ζ» στο κέντρο της πόλης, χθες το βράδυ, ένας 20χρονος αλλοδαπός, που σκότωσε με μαχαίρι, μετά από αιματηρό επεισόδιο στο οποίο ενεπλάκησαν, έναν 24χρονο ομοεθνή του.

Ο Αλγερινός δράστης αφαίρεσε το μαχαίρι από κοντινό φαστφουντάδικο στην πλατεία Αριστοτέλους. Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και ένα ψαλίδι. Το φονικό εκτυλίχθηκε στις 23.30 στην οδό Μακεδονικής Αμύνης και ενώ στην περιοχή υπήρχε κόσμος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, αρχικά υπήρξε επεισόδιο μεταξύ θύματος και δράστη για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Πληροφορίες θέλουν τον 20χρονο δράστη, να μπήκε μέσα σε ταχυφαγείο αιμόφυρτος, να άρπαξε ένα μαχαίρι και να κατευθύνθηκε προς το σημείο που ήταν ο 24χρονος.

Τότε ο δράστης με το μαχαίρι προκάλεσε πολλαπλά τραύματα στο σώμα του 24χρονου με αποτέλεσμα να τον αφήσει νεκρό στη μέση του δρόμου. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και λίγη ώρα αργότερα μετά από έρευνες εντοπίστηκε ο 20χρονος δράστης ο οποίος και συνελήφθη. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες καθώς και ο ίδιος ήταν τραυματισμένος.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το τμήμα εγκλημάτων κατά της Ζωής της ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Δείτε τις εικόνες του thestival.gr και του voria.gr από το σημείο του εγκλήματος.


Ροή ειδήσεων

Advertisement