Connect with us

Ελλάδα

«Είχε επιτεθεί στο παρελθόν και σε άλλη γυναίκα»

Published

on

Νέες αποκαλύψεις για τον δράστη της γυναικοκτονίας έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων, έρχονται στο φως, την ώρα που ειδικοί εκτιμούν πως η απόπειρα αυτοκτονίας του 39χρονου, ήταν αποτέλεσμα της χειριστικής του συμπεριφοράς.

Όπως αποκάλυψε ο ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας, ο δράστης στο παρελθόν είχε επιτεθεί και σε άλλη γυναίκα. «Μίλησα με φίλο του 39χρονου δολοφόνου της Κυριακής και μου είπε πως στο παρελθόν ο δράστης είχε επιτεθεί και σε άλλη γυναίκα σε δημόσιο χώρο και με την παρέμβαση του ίδιου, έσωσε την κοπέλα», είπε ο κ. Σούρας, στον ΑΝΤ1.

Όπως τόνισε στη συνέχεια, ακόμη και η απόπειρα του 39χρονου να τερματίσει τη ζωή του είναι αποτέλεσμα της χειριστικής συμπεριφοράς. «Αν είναι δυνατόν, να πείσει κάποιον ότι ένας άρρωστος, μπορεί να φτάσει να κάνει κάτι τέτοιο. Είναι ένας στυγνός δολοφόνος», είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στους Αγίους Αναργύρους έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, στις φυλακές Κορυδαλλού, χρησιμοποιώντας τους επιδέσμους, που είχαν τοποθετήσει οι γιατροί στο κεφάλι και τον λαιμό του.

Η φωτογραφία της Κυριακής με μελανιές στα χέρια

Στην ίδια εκπομπή παρουσιάστηκε και μια φωτογραφία που είχε αναρτήσει η Κυριακή στον προσωπικό της λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, στην οποία φαίνεται η ίδια με τον 39χρονο – τότε σύντροφο της στην παραλία, στην οποία η 28χρονη φέρει μελανιές στα χέρια της.

«Είχε δόλο»

Την ίδια ώρα, η δικηγόρος τoυ πατέρα της Κυριακής κάνει λόγο για ένα καλά προμελετημένο έγκλημα.

«Είχε δόλο πρώτου βαθμού. Ο ανθρωποκτόνος δόλος του είναι πανθομολογούμενος. Ταξίδεψε από την Άρτα στις 30 Μαρτίου για να έρθει στην Αθήνα. Παρακολουθούσε στενά την Κυριακή προκειμένου να εκτελέσει το ειδεχθές έγκλημα του.

Είχε θέσει ως στόχο του να της αφαιρέσει τη ζωή, εφόσον ο χωρισμός τους ήταν οριστικός. Γι’ αυτό άλλωστε το λόγο και κουβαλούσε το συγκεκριμένο μαχαίρι», ανέφερε η Ελένη Μαζαράκη, μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Ο 39χρονος είχε συλλάβει το σχέδιο του από την πρώτη στιγμή με κάθε λεπτομέρεια και όταν βρήκε την ευκαιρία να αιφνιδιάσει το θύμα του, προέβη σε αυτή την απαίσια πράξη του», σημείωσε ενώ περιγράφοντας τη σχέση του με την Κυριακή, η κ. Μαζαράκη δήλωσε ότι «ήταν μια τοξική σχέση».

«Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος όχι μόνο ήταν χειριστικός, αλλά θεωρούσε κτήμα του την Κυριακή. […] Θεωρούσε ότι εφόσον δεν θα είναι μαζί του, δε δικαιούται να ζει. Δε δικαιούται να έχει άλλη ζωή πέρα και μακριά από αυτόν. Είναι συμπεριφορά βαθιά εγωιστικών ανθρώπων, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν αγαπούν τα θύματά τους, αλλά αντίθετα είναι χειριστικοί».

Αποσωληνώθηκε

Στο μεταξύ, όπως μεταδίδεται ο 39χρονος δράστης της γυναικοκτονίας που μετά την απόπειρα αυτοκτονίας μεταφέρθηκε στο Αττικόν,  αποσωληνώθηκε. Εχει ήδη ανακτήσει την επαφή με το περιβάλλον, με τους γιατρούς να εκτιμούν ότι έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και σε λίγες μέρες αναμένεται να μεταφερθεί σε δωμάτιο, βγαίνοντας από τη ΜΕΘ του «Αττικόν».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος , σημείωσε πως σήμερα, Τρίτη (9/4), έγινε επιτυχημένη προσπάθεια αποσωλήνωσής του από τους υγειονομικούς στο Αττικόν και έχει επικοινωνία με το περιβάλλον.

«Παραμένει στη ΜΕΘ φρουρούμενος. Σε λίγες μέρες θα μεταφερθεί σε θάλαμο για να νοσηλευτεί εκεί, για να φύγει υγιής για τις φυλακές, για να σαπίσει εκεί μέσα, παράδειγμα προς αποφυγή για όσους σκέφτονται να διαπράξουν τέτοια αποτρόπαια εγκλήματα. Δεν γίνεται ο άνθρωπος αυτός με μια χειριστική αυτοκτονία να καταλήξει σε ψυχιατρικό νοσοκομείο», τόνισε.

in.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement