Connect with us

Αθλητισμός

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Γιώργος Σικαλιάς: «Δεν είχα χρόνο να αντιδράσω…»

Published

on

Τα γήπεδα της Ελλάδας ο 35χρονος γκολκίπερ του Αιγάλεω Γιώργος Σικαλιάς, τα έχει «φάει με το κουτάλι», καθώς έχει αγωνιστεί σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες, ανάμεσά τους και η παλαιά Α΄ Εθνική κατηγορία, καθώς δύο χρονιές (2006-2008) φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού, υπερασπιζόμενος την εστία του, έχοντας συμπαίκτες μεγάλα ονόματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Του Τάσου Αγγελόπουλου

Χθες κλήθηκε να παίξει με τη φανέλα του Αιγάλεω, κόντρα στην Παναχαϊκή στο Κύπελλο Ελλάδας και σε μια μίνι αποκλειστική συνέντευξή του σήμερα στο gnomip.gr. τα λέει όλα. Η συμμετοχή του στο εν λόγω παιχνίδι ήταν καθοριστική, μιας και χρειάστηκε αρκετές φορές να «κατεβάσει ρολά», όταν οι παίκτες της κοκκινόμαυρης ομάδας πατούσαν περιοχή. Όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει το «μηδέν» στη φάση του γκολ-που έκρινε την αναμέτρηση-καθώς ο Λεωνίδας Κυβελίδης τον… ξεγέλασε!

Αφοπλιστικός όπως πάντα ο Γιώργος Σικαλιάς, απάντησε για το γκολ που δέχτηκε: «Το άλμα του Λεωνίδα ήταν πολύ καλό, όμως ήταν στο αντίθετο βήμα που εγώ πατούσα, οπότε δεν είχα χρόνο να αντιδράσω…».

Ερωτώμενος για την επόμενη μέρα στο Αιγάλεω, είπε: «Αφήνουμε πίσω το ματς του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο ήμαστε σοκαρισμένοι με την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου που αφορούσε τις μεταγραφές και αυτό κάπως μας επηρέασε. Από ότι γνωρίζω οι ιθύνοντες την ομάδα θα προσπαθήσουν να την ακυρώσουν. Εμείς πλέον κοιτάζουμε το πρωτάθλημα της Super League 2».

Για το που κρίθηκε το ματς του Αιγάλεω με την Παναχαϊκή, ανέφερε: «Κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ουσιαστικά δεν απειληθήκαμε από την αντίπαλό μας είχε ανούσια υπεροχή, ωστόσο μετά την διακοπή δεν αντιδράσαμε σωστά και μετά το γκολ μέτρησε η εμπειρία των παικτών της Παναχαϊκής».

Για τι θα βρει στον «διάβα» της η Παναχαϊκή και στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, τόνισε: «Είναι έμπειρη ομάδα με ποιότητα, έχει ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Θεωρείται το φαβορί, όμως ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός. Σε κάθε ματς θα πρέπει να κερδίζει, καθώς όποια «γκέλα» κάνει θα την πληρώσει».

Τέλος για το πρωτάθλημα της Super League 2, που αρχίζει σε λίγες ημέρες και ποιες ομάδες κατά τη γνώμη του είναι τα φαβορί για την άνοδο, δήλωσε: «Θέλω να πιστεύω ότι την απευθείας άνοδο από τον Νότιο Όμιλο θα διεκδικήσει ο Λεβαδειακός. Αντίθετα στον Βόρειο Όμιλο το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και θα το διεκδικήσουν Ξάνθη, Βέροια, Αναγέννηση Καρδίτσας, ΑΕΛ. Ωστόσο, είναι τρελό να ανεβαίνει μια ομάδα στην μεγάλη κατηγορία θα έπρεπε να ανέρχονται στην Super League 1 τουλάχιστον τρεις ομάδες…».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement