Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σε τριψήφια επίπεδα η πανδημία στην Αχαΐα-Αυξάνονται οι νοσηλείες

Published

on

Χθες από τον ΕΟΔΥ ανακοινώθηκαν 107 νέες μολύνσεις στο νομό μας, ενώ στην Δυτική Ελλάδα έφθασαν τις 178 (55 στην Αιτωλοακαρνανία και 16 στην Ηλεία).

66 ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΙΕΣ

Στα νοσοκομεία της Πάτρας σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της 6ης ΥΠΕ χθες νοσηλεύονταν 66 επιβεβαιωμένα περιστατικά με λοίμωξη Covid -19.
Στο ΠΓΝΠ νοσηλεύονται 28 ασθενείς στην Κλινική και 10 στην ΜΕΘ Κορωνοϊού ενώ κανένα περιστατικό δεν νοσηλεύεται πλέον στην Παιδιατρική. Στο ΓΝΠ «Ο Άγιος Ανδρέας» ένας ασθενής που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ κατόρθωσε να βγει νικητής και παραμένει ένας μόνο, ενώ στην Κλινική νοσηλεύονται άλλα 27 περιστατικά.

32 ΘΕΤΙΚΑ RAPID TEST ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ

Ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι μέσα στο τελευταίο 24ωρο στην Αχαΐα βρέθηκαν 32 θετικά rapid tests από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ στο ευρύ κοινό.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που μας παρουσίασε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης χθες στο Επιμελητήριο Αχαΐας έγιναν 382 τεστ και βρέθηκαν 26 θετικά δείγματα, στην πλατεία Παναχαϊκής από τα 106 τεστ βρέθηκαν 4 θετικά, στην Αιγιάλεια από τα 43 δείγματα το ένα εντοπίστηκε θετικό, και τέλος στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα από τα 50 δείγματα βρέθηκε ένα θετικό.
Σήμερα, θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:30 με 20:30).

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement