Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στην Πάτρα σήμερα ο Φίλιππος Σαχινίδης για συνάντηση υποστηρικτών του Γ. Παπανδρέου

Published

on

Στην Πάτρα θα βρεθεί σήμερα ο πρώην υπουργός, Φίλιππος Σαχινίδης, ο οποίος στις 7 το απόγευμα θα μιλήσει σε ανοικτή πολιτική εκδήλωση που διοργανώνουν οι υποστηρικτές της υποψηφιότητας του Γιώργου Α. Παπανδρέου για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ισόγεια αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Τριών Ναυάρχων 40). Μετά την ομιλία του κ. Σαχινίδη θα γίνει συζήτηση για την πολιτική και οργανωτική ανασυγκρότηση του Κινήματος Αλλαγής και ευρύτερα της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης.
«Απευθύνουμε ανοικτό δημόσιο κάλεσμα σε όλους τους δημοκρατικούς Πολίτες της Αχαΐας, για έναν ουσιαστικό πολιτικό διάλογο, για την πορεία του Κινήματος Αλλαγής και της χώρας», αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση.
Θυμίζουμε ότι ήδη ο κ. Παπανδρέου ξεκίνησε από την Πάτρα την προεκλογική του εκστρατεία και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι προετοιμασίες για την κεντρική του πολιτική εκδήλωση, η οποία δεν αποκλείεται να «κλείσει» τις περιοδείες του ανά την Ελλάδα, ενώ στην Αχαΐα αναμένονται κι οι άλλοι υποψήφιοι, πλην του Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος ήρθε προχθές.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement