Connect with us

Αθλητισμός

Τι σημαίνει η πληρότητα 10% στα γήπεδα, για τους συλλόγους της Αχαΐας-“Αγκάθι” το ερασιτεχνικό

Published

on

Τα νέα μέτρα που θα εφαρμοστούν από τον Γενάρη, με σκοπό τον περιορισμό της διασποράς της παραλλαγής «Όμικρον», επηρεάζουν και τα γήπεδα!

Σύμφωνα με τα όσα αποφασίστηκαν στη συνεδρίαση της Επιτροπής εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, έρχεται μεγάλη μείωση αναφορικά με την πληρότητα των γηπέδων.

Συγκεκριμένα για τα γήπεδα αποφασίστηκε πληρότητα 10% και με πλαφόν 1.000 θεατές (και όχι 2.000).
Όπως είναι φυσικό, πρόκειται για πολύ μεγάλη μείωση, αφού μέχρι πρότινος οι αγώνες διεξάγονταν με πληρότητα 80%. Φυσικά, η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους και νοσήσαντες.

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΧΑΙΑΣ

Oυσιαστικά χαμένος από τη μέχρι τώρα παρουσία φιλάθλων στα εντός έδρας παιχνίδια του, είναι ο Απόλλων Πατρών, που πλέον θα μπορεί να φιλοξενήσει μόλις 350 θεατές.

Η Παναχαϊκή αν εξαιρέσει κανείς το ματς κυπέλλου με τον Παναιτωλικό κυμαινόταν σε μέσο όρο προσέλευσης 500 θεατών, ενώ τώρα οι θεατές στην κερκίδα θα είναι μάξιμουμ 850.

Ο Προμηθέας, διαθέτει το μεγαλύτερο κλειστό γήπεδο της πόλης και βάσει των ανακοινωθέντων θα μπορούν να προσέλθουν 500 φίλαθλοι.

Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει το τι θα πράξουν οι σύλλογοι του ερασιτεχνικού, καθώς τα περισσότερα γήπεδα στα οποία διεξάγονται αγώνες ποδοσφαίρου δεν έχουν καν κερκίδες. Για άλλη μια φορά, στο ίδιο έργο θεατές…

Ροή ειδήσεων

Advertisement