Connect with us

Ερασιτεχνικό

Από θέση ισχύος (Ολα τα Φ.Α. του Γ’ ομίλου και η ειδική βαθμολογία)

Published

on

 

Η Αιγείρα/Ακράτα έκοψε πρώτη το νήμα…, δεύτερος ο Κεραυνός, στα μπαράζ ανόδου Αετός Πατρών και Νίκη Προαστίου

 

Πανηγύρισε με τον καλύτερο τρόπο την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος στον Γ’ όμιλο της Α’ Κατηγορίας η Αιγείρα/Ακράτα, η οποία επικράτησε την τελευταία αγωνιστική εντός έδρας με 3-1 της Θύελλας Αιγίου. Η ομάδα του Φίλιππου Σχοινά θα μπει στα μπαράζ ανόδου με +3 βαθμούς διεκδικώντας το πρωτάθλημα και κατ’ επέκταση την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Ο Κεραυνός πήρε το εισιτήριο για τα πλέι οφ, αν και ισοβαθμεί με την Αιγείρα έχοντας 44 βαθμούς στην τελική κατάταξη παίρνει τη 2η θέση και στα μπαράζ θα πάει με δύο βαθμούς μπόνους.

Ο Αετός Πατρών πήρε σπουδαία νίκη με 4-0 επί της Αναγέννησης Ψαθοπύργου. Μια νίκη που τον έφερε στην 3η θέση «σφραγίζοντας» την είσοδό του στα μπαράζ ανόδου. Το συγκρότημα του Χάρη Ράντου θα ξεκινήσει με το +2.

Το «τρίποντο» απέκτησε και η Νίκη Προαστίου καθώς επικράτησε με 1-0 του αξιόμαχου Άνω Καστριτσίου. Το συγκρότημα του Νίκου Πατρώνη και αυτό το Σάββατο πανηγύρισε την είσοδό του στα μπαράζ ανόδου ξεκινώντας με μηδέν βαθμούς.

Από κει και πέρα στα μπαράζ παραμονής η Θύελλα Αιγίου ξεκινάει με το +5 ενώ ο Δαβουρλής που κατέκτησε την 6η θέση παίρνει το μπόνους των +4 βαθμών.

Η Αναγέννηση και τα Καλάβρυτα τερμάτισαν με 16 βαθμούς ωστόσο η ομάδα του Κώστα Τσιπιανίτη έχοντας το πλεονέκτημα στις μεταξύ τους αναμετρήσεις θα καταλάβει την 7η θέση και στα μπαράζ παραμονής θα ξεκινήσει με +3 βαθμούς ενώ η ομάδα του Νίκου Παπαχριστόπουλου με +2. Το Άνω Καστρίτσι θα ξεκινήσει με +1 βαθμό ενώ ο Αετός Ρίου που τερμάτισε στην τελευταία θέση στη διαδικασία θα μπει με μηδέν βαθμούς.

Να θυμίσουμε ότι οι ομάδες των πλέι άουτ που θα αντιμετωπίσουν αυτές του Α’ και Β’ ομίλου θα πάρουν άκοπα 6 βαθμούς από τις ομάδες που έχουν αποσυρθεί από το πρωτάθλημα όπως είναι η Δόξα Χαλανδρίτσας και ο Ηρακλής Πατρών.

 

 

ΜVP

Ο Αετός Πατρών πήρε τη νίκη απέναντι στην Αναγέννηση Ψαθοπύργου με 4-0 και τερμάτισε στην 3η θέση στον γ’ όμιλο της Α’ Κατηγορίας. Ο παίκτης που έκλεψε την παράσταση για την ομάδα του Χάρη Ράντου ήταν ο νεαρός ταλαντούχος άσος Φώτης Καραπιπέρης ο οποίος πέρα από το τέρμα που σημείωσε ανοίγοντας το σκορ για τους κιτρινόμαυρους δημιούργησε τον τρίτο γκολ και γενικότερα έχει βοηθήσει τον Αετό από την μέρα που μεταγράφηκε στο σωματείο.

ΕΙΔΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας στον Γ’ όμιλο στα πλέι οφ θα συμμετάσχουν η Αιγείρα/Ακράτα, ο Κεραυνός, ο Αετός Πατρών και η Νίκη Προαστίου. Να θυμίσουμε ότι η κλήρωση των πλέι οφ και των πλέι άουτ θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ένωσης στις 12μ. χωρίς την παρουσία των παραγόντων λόγω covid.

Αναλυτικά πώς διαμορφώνεται η ειδική βαθμολογία των πλέι οφ και πλέι άουτ:

ΠΛΕΪ ΟΦ

Αιγείρα/Ακράτα     3

Κεραυνός     2

Αετός Πατρών        1

Νίκη Προαστίου     0

 

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ

Θύελλα Αιγίου       5

Δαβουρλής  4

Αναγέννηση Ψαθ. 3

Καλάβρυτα  2

Άνω Καστρίτσι        1

Αετός Ρίου   0

 

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ – ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 1-0

ΓΚΟΛ: 55’ Σπανός.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βαγγέλης Σαφαρίκας.

ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ: 13’ Σπανός.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣ. (Χ. Καραπίτσος): Τσάπαλος, Ταρνάρης, Κασιώνης (68’ Μαρκόπουλος), Σπανογιάννης, Α. Τρίγκας, Ν. Τρίγκας, Καραχανίδης (68’ Μιχαηλίδης), Κουραχάνης, Τσάτος (81’ Παναγιωτόπουλος), Σπανός (81’ Ροδόπουλος), Σταυριανόπουλος (93’ Μέρτικας).

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (Ν. Παπαχριστόπουλος): Λέσης, Αλεξόπουλος, Γκλαβάς (73’ Φλογεράς), Παπαγεωργίου, Π. Βλάχος, Αντύπας (46’ Κέφα), Σκιαδάς, Μητρόπουλος, Κουτρουμάνης, Σ. Τσαβαλάς, Θεοτοκάτος (80’ Θεοδούλης).

 

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ – ΑΝΩ ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ 1-0

ΓΚΟΛ: 71’ Καρέλας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Αθανασόπουλος.

ΝΙΚΗ ΠΡ. (Ν. Πατρώνης): Μποσγανάς, Σταματάκης, Θεοδωρακόπουλος (65’ Πετρόπουλος), Μανούσος, Πολύδωρος, Διαμαντόπουλος, Φούντος (65’ Ζεκιάι), Ντζάνης (69’ Τασσόπουλος), Καρέλας (85’ Γερολυμάτος), Αντωνόπουλος, Πατρώνης.

ΑΝΩ ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ (Δ. Σγούρας): Σαρβανάκης, Πολυχρονόπουλος, Δουληγέρης, Κωνσταντόπουλος (72’ Αλεξανδρόπουλος), Γεωργίου, Μέρμελας (46’ Μπουρδούλης), Παπαβασιλείου (72’ Βαρελάς), Χριστόπουλος (42’ λ.τ. Νικολακόπουλος), Ραυτόπουλος (54’ Μαράτος) Μπουρνάκας, Σπυρόπουλος.

 

ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ 4-0

ΓΚΟΛ: 23’ Καραπιπέρης, 65’ φάουλ Θεοφάνης, 68’ Παπαχρήστος, 87’ Κλουκίνας.

ΧΑΜ. ΠΕΝ.: 24’ Αθανασόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξης Καμζόλας.

ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Χ. Ράντος): Σιδέρης, Παπαχρήστος, Ασκούνης (85′ Γιαχαλής), Χαλκιόπουλος, Λαζανάς, Καραπιπέρης (75′ Κλουκίνας), Μπίρης (57′ Πανόπουλος), Αναγνώστου (75′ Θεοφανοπούλος), Μαράτος (75′ Θεοδώρου), Παπαδιονυσίου, Θεοφάνης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ (Κ. Τσιπιανίτης): Γεωργόπουλος, Καλαμπόκας, Νικολάτος, Χρονόπουλος (62′ Ζέρβας), Καράγιωργας, Αγγελόπουλος, Χουσελάς, Παπαδόπουλος, Μπαρλάς, Καρβούνης, Αθανασόπουλος.

 

ΑΙΓΕΙΡΑ/ΑΚΡΑΤΑ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ 3-1

ΓΚΟΛ: 53’ πεν. 63’ Π. Μητρόπουλος, 90’ Σπανός – 6’ Καραΐνδρος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χαράλαμπος Πετρόπουλος.

ΚΟΚΚΙΝΗ: 44’ Σωτηρόπουλος (Θύελλα Αιγ.).

ΑΙΓΕΙΡΑ/ΑΚΡΑΤΑ (Φ. Σχοινάς): Λεπενιώτης, Ράμα (82’ Τριανταφυλλόπουλος), Οικονόμου, Μανθόπουλος, Π. Μητρόπουλος (73’ Σταυρόπουλος), Μαγγίνας, Σπανός, Τσίμπιτσης, Ξύδης, Καλέλλης (73’ Καραχάλιος), Δ. Μητρόπουλος.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ (Κ. Αθανασίου): Ντόι, Λαμπίρης, Νικολάου, Αθανασίου, Μάρδας (61’ Κάσα), Κοντογιάννης, Διαμαντόπουλος (86’ Ραπάι), Σωτηρόπουλος, Καραΐνδρος, Αρβανίτης, Αποστολόπουλος (70’ Τσεκούρας).

 

ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ – ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ 1-1

ΓΚΟΛ: 19’ Παπαχριστόπουλος -33’ Πολίτης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νίκος Μιχαλόπουλος.

ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ (Κ. Καψάλης): Κωστόπουλος, Αποστολόπουλος, Παπαθανασόπουλος, Ιντζές, Παπαχριστόπουλος (46’ Σούλι), Μητρόπουλος (67’ Πίκουλας), Μαρινάι (46’ Τσιβλικάκης), Στάμος(46’ Βενιζέλος), Κομπολίτης, Μπαμπίλης (62’ Βορίσης), Βάρδας.

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ. ’92 (Δ. Ράπτης): Παπανικολάου, Ανδρικόπουλος (73’ Παππάς), Μπάνη, Κλαφουντζής, Μπιρλής(46’ Κουμπουρλής), Πολίτης, Τσεκούρας (80’ Βελίγκος), Κατσαΐτης, Γαλαριώτης (80’ Τόγιας), Κ. Πρέμτος, Ανδρεόπουλος (80’ Τσουκαλάς).

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Νίκη Πρ.- Άνω Καστρίτσι 1-0

Κεραυνός- Καλάβρυτα    1-0

Αιγείρα/Ακράτα- Θύελλα Αιγίου 3-1

Αετός Ρίου- Δαβουρλής  1-1

Αετός Π.- Αναγέννηση Ψ.  4-0

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement