Connect with us

Ποδόσφαιρο

Ξεκίνημα με το… αριστερό

Published

on

 

Ο Ατρόμητος στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής ηττήθηκε στη Ζάκυνθο (2-0) από τη Θύελλα Αμπελοκήπων

 

 

Πρεμιέρα με το αριστερό έκανε ο Ατρόμητος Πατρών, καθώς δεν τα κατάφερε στη Ζάκυνθο γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 στα μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική από τη Θύελλα Αμπελοκήπων.

Οι πορτοκαλί στο πρώτο μέρος είχαν δοκάρι με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Νικολακόπουλου, ενώ στην επανάληψη έχασαν και πέναλτι με τον Αποστολόπουλο.

Ένα αποτέλεσμα που δεν το ήθελαν οι άνθρωποι της ομάδας των Ζαρουχλεΐκων και στην 2η αγωνιστική, την Μεγάλη Τετάρτη, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναρκαδικό για να σώσουν την παρτίδα πρέπει να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα η Θύελλα άνοιξε σχετικά νωρίς το σκορ, στο 12’ της συνάντησης με τον Κουτί ο οποίος με δυνατό σουτ νίκησε τον Μπίτι «γράφοντας» το 1-0.

Ο Ατρόμητος αντέδρασε χωρίς όμως να καταφέρει να φέρει το ματς στα ίσια με τον Μακρή στο 15’ να αστοχεί από ευνοϊκή θέση.

Η Θύελλα ένα λεπτό αργότερα απείλησε με τον Κατσαρή και τον Μπίτι να αποκρούει. Δύο λεπτά πριν την ανάπαυλα ο Νικολακόπουλος με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Διαμαντή με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στ’ αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος ήταν αυτός που έκανε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, όταν στο 55’ ο πορτιέρο της Θύελλας Διαμαντής πρόλαβε τον Μακρή που ήταν έτοιμος να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 60’ καλό σουτ του Τζίνα απέκρουσε ο Μπίτι, ενώ στο 72’ ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι, όμως ο Αποστολόπουλος δεν κατάφερε να νικήσει τον Διαμαντή ο οποίος απέκρουσε σωτήρια.

Η Θύελλα σημείωσε και δεύτερο τέρμα στο 89’ όταν μετά από σέντρα του Τζίνα ο Ματαράγκας από κοντά «έγραψε» το 2-0 «κλειδώνοντας» τη νίκη για τους νησιώτες.

 ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: Διαμαντής, Σύψος, Τσίνα, Αγγελίδης, Κυριάζος, Ντάσης (90΄Τσουκαλάς), Χούγκο Κούτι, Κακολύρης (63΄Ματαράγκας), Μούστα (67΄Διαμαντής), Κάρδαρης, Τζιαφέρης (67΄Κομσί).

AΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Σ. Πεφάνης): Μπίτι, Πανταζόπουλος (46΄ Αγγελόπουλος), Παπασπυρόπουλος, Σπανός (82΄Γκότσης), Νικολακόπουλος, Λαζανάς, Μακρής, Αποστολόπουλος, Σμυρλής, Μαστραντωνάκης, Αρβανίτης.

 

ΣΑΚΗΣ ΠΕΦΑΝΗΣ

«Μίλησε ο νόμος του ποδοσφαίρου»

Ο έμπειρος προπονητής του Ατρομήτου Σάκης Πεφάνης, μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στη «Γ» αναφέροντας ότι «ο νόμος του ποδοσφαίρου μίλησε», καθώς η ομάδα του έκανε ευκαιρίες και στο τέλος δέχτηκε γκολ από λάθος των πορτοκαλί.

«Μπορούσαμε τουλάχιστον να είχαμε ισοφαρίσει το παιχνίδι, καθώς είχαμε δοκάρι και χαμένο πέναλτι, όπως και δύο ακόμα καλές στιγμές» δήλωσε στη «Γ» ο Σάκης Πεφάνης και συνέχισε: «Όταν χάνεις ευκαιρίες το πληρώνεις και ο νόμος του ποδοσφαίρου μίλησε καθώς δεχτήκαμε γκολ από δικό μας λάθος». Κλείνοντας ο έμπειρος τεχνικός επισήμανε: «Όσο για το επόμενο παιχνίδι με τον Παναρκαδικό είναι παιχνίδι τελικός καθώς αν θέλουμε να ελπίζουμε στην άνοδο πρέπει πάση θυσία να το κερδίσουμε».

 

 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

 

Μέλη της διοίκησης της ομάδας του Ατρόμητου πηγαίνοντας στη Ζάκυνθο

 

Το αντίτιμο για να παρακολουθήσεις το παιχνίδι της Θύελλας Αμπελοκήπων με τον Ατρόμητο ήταν στα 10 ευρώ. Ένα ποσό αρκετά μεγάλο για παιχνίδι τοπικού

 

Στο καράβι προς τη Ζάκυνθο ο προπονητής του Ατρόμητου Σάκης Πεφάνης συνομίλησε με τον προπονητή του Ξενοφώντα Κρεστένων, Σπύρο Αντωνόπουλο, ο οποίος κατασκόπευσε τόσο την Θύελλα, όσο και τους πορτοκαλί. Ο Ξενοφών είχε ρεπό στην πρεμιέρα των μπαράζ και την Μ. Πέμπτη αγωνίζεται με την Θύελλα οπότε ήταν μια καλή ευκαιρία για τον προπονητή να δει από κοντά τον αντίπαλο

 

Ο Ατρόμητος όπως παρατάχθηκε στο εκτός έδρας ματς με την Θύελλα Αμπελοκήπων

 

Περίπου 30 φίλοι του Ατρόμητου βρέθηκαν στο γήπεδο των Αμπελοκήπων για να στηρίξουν την  προσπάθεια των ποδοσφαιριστών

 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πανγυθεατικός                 4-0     3

Θύελλα Αμπ.                       2-0     3

Παναρκαδικός                   1-1     1

Παλληξουριακός               1-1     1

Ατρόμητος Π.                     0-2     0

Μιλτιάδης                           0-4     0

Ξενοφών Κρ.                      0-0     0

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1η Αγωνιστική

Πανγυθεατικός – ΑΟ Μιλτιάδης 4-0 (21′ Γουάρντεν, 26′ αυτογκόλ,45′- 88′ πεν. Κουρτέσης)

Παναρκαδικός – Παλληξουριακός 1-1 (34′ Μιχόπουλος / 52′ Συριάτος)

Θύελλα Αμπελοκήπων – Ατρόμητος Πατρών 2-0 (12′ Κουτί, 90′ Ματαράγκας)

Ρεπό: Ξενοφών Κρεστένων

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

2η αγωνιστική (1/5)

Παλληξουριακός – Πανγυθεατικός

Ατρόμητος Πατρών – Παναρκαδικός

Ξενοφών Κρεστένων – Θύελλα Αμπελοκήπων

Ρεπό: ΑΟ Μιλτιάδης

Ροή ειδήσεων

Advertisement