Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αχαΐα: 155 οι νοσηλείες- 10 εισαγωγές στην εφημερία

Published

on

Αισθητά μειωμένος ήταν χθες ο αριθμός των νέων κρουσμάτων στην Αχαΐα, καθώς από τον ΕΟΔΥ εντοπίστηκαν 336, όπως επίσης στην Αιτωλοακαρνανία όπου βρέθηκαν 189 και στην Ηλεία 106.

Στα νοσοκομεία της Πάτρας ο αριθμός των νοσηλευομένων παραμένει υψηλός καθώς περιθάλπονται 155 ασθενείς, αν και διαφαίνεται σταδιακή φθίνουσα πορεία.

Συνολικά στις Κλινικές Covid του ΠΓΝΠ νοσηλεύονται 73 περιστατικά, 3 μικροί ασθενείς στην Παιδιατρική και 13 ασθενείς στην ΜΕΘ Covid, ενώ στο ΓΝΠ «Ο Άγιος Ανδρέας» νοσηλεύονται 60 ασθενείς στις Κλινικές και 6 στην ΜΕΘ Κορωνοϊού.

10 εισαγωγές στην εφημερία

Ωστόσο, αυτό που προβληματίζει είναι η αυξημένη προσέλευση στα Επείγοντα στην εφημερία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας το βράδυ της Παρασκευής, όπου προσήλθαν για εξέταση 50 επιβεβαιωμένα περιστατικά και 31 ύποπτα και χρειάστηκε να γίνουν 10 εισαγωγές, ενώ αυξημένη ήταν η κίνηση και στο παιδιατρικό τμήμα καθώς προσήλθαν για εξέταση 8 παιδιά με λοίμωξη Covid και 13 ως ύποπτα.

Αξίζει να αναφερθεί πως συνεχίζονται οι ανοικτές δειγματοληψίες στο ευρύ κοινό από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ. Σήμερα θα γίνονται τεστ στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (8:30 έως 20:30).

Ροή ειδήσεων

Advertisement