Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Το χρονικό της σύλληψης του 60χρονου μακελάρη-Το μπλόκο στην Περιμετρική και η ομολογία του

Published

on

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται από χθες το βράδυ ο 60χρονος καθ΄ομολογίαν δράστης, του τετραπλού φονικού της Ανδραβίδας, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Το αποτρόπαιο έγκλημα με θύματα τέσσερα μέλη της ίδιας οικογένειας, εξιχνιάστηκε, καθώς ο ίδιος ομολόγησε στους αστυνομικούς την πράξη του.

Πώς όμως έφτασαν οι αρχές στη σύλληψή του;

Σύμφωνα με πληροφορίες του gnomip.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ο 60χρονος μετέβη σε πρατήριο υγρων καυσίμων στην Ανδραβίδα προκειμένου να βάλει βενζίνη στο αγροτικό του(ΦΩΤΟ) και να διαφύγει, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών. Όμως, εκεί κάποιοι τον αναγνώρισαν και τηλεφώνησαν στην ΕΛ.ΑΣ, η οποία με τη σειρά της εκπόνησε σχέδιο για τη σύλληψή του. Ο καθ΄ομολογίαν δράστης ξεκίνησε από την Ανδραβίδα, με το «ταξίδι» του να λαμβάνει τέλος στην Περιμετρική Πατρών, όπου είχε στηθεί μπλόκο από την ΟΠ.ΚΕ.  Χωρίς να προβάλει καμία αντίσταση, οδηγήθηκε στην Ερμού, όπου και παρέμεινε για κάποιες ώρες και εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε η μεταγωγή του στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, η οποία και χειρίζεται πλέον την υπόθεσή του.

Ροή ειδήσεων

Advertisement