Connect with us

Ελλάδα

Αντιστάθηκε αλλά συνελήφθη ο δράστης τριών κλοπών στην Κάλυμνο

Published

on

Σθεναρή αντίσταση προέβαλε στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που τον εντόπισαν το απόγευμα της Τρίτης ο δράστης τριών κλοπών οι οποίες είχαν γίνει την ίδια ημέρα στην Κάλυμνο, αλλά δεν απέφυγε την σύλληψη του και στην κατοχή του βρέθηκαν δύο μαχαίρια.

Ο Έλληνας δράστης είχε διαρρήξει τα ξημερώματα μια επιχείρηση από το ταμείο της οποίας είχε αρπάξει χρηματικό ποσό, ενώ στη συνέχεια έκλεψε από την αυλή ενός καταστήματος ένα μοτοποδήλατο στο οποίο προκάλεσε φθορές και αποπειράθηκε να διαρρήξει ένα περίπτερο προκαλώντας ζημιές στον εξοπλισμό.

Τα μαχαίρια με λάμες μήκους επτά και δέκα εκατοστών που είχε πάνω του ο δράστης κατασχέθηκαν και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, οπλοκατοχή και απείθεια, με την οποία παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω.

Τον έπιασαν με τα κλεμμένα κοσμήματα

Σε συνεργασία αστυνομικών της Ασφάλειας Κομοτηνής και Ξάνθης, εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας Έλληνας ο οποίος διέρρηξε το μεσημέρι της Δευτέρας το σπίτι μιας γυναίκας στην Κομοτηνή και άρπαξε τα κοσμήματά της. Στην κατοχή του βρέθηκε ένα μέρος από τα κλοπιμαία τα οποία αποδόθηκαν στην δικαιούχο και ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ ερευνάται αν και πού πούλησε τα υπόλοιπα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement