Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο Covid… μεταθέτει την επίσκεψη Μητσοτάκη

Published

on

Ο κορωνοϊός αλλάζει τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό του πρωθυπουργού για τις επόμενες μέρες και μεταξύ άλλων, μεταθέτει και την επικείμενη επίσκεψη στην περιοχή το επόμενο Σάββατο, με την ευκαιρία έναρξης των εργασιών για την Πατρών-Πύργου.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό κατά τη διάρκεια rapid test που έκανε χθες το πρωί και μάλιστα, το γνωστοποίησε ο ίδιος με βίντεο που ανήρτησε στα social media.

«Το τελευταίο διάστημα όλοι ασχολούμαστε με τον πόλεμο στην Ουκρανία και με την ακρίβεια. Όμως ο κορωνοϊός είναι ακόμα εδώ. Στο ημερήσιο τεστ το οποίο έκανα σήμερα το πρωί βρέθηκα θετικός, κατά συνέπεια θα απομονωθώ στο σπίτι και θα εργαστώ από εκεί. Να θυμάστε ότι ο τριπλός εμβολιασμός παρέχει την καλύτερη ασφάλεια από τη σοβαρή νόσηση. Είμαι σίγουρος ότι όλα πάνε καλά και ότι πολύ σύντομα θα είμαι πάλι στο γραφείο», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Όπως είναι λογικό, αυτή η εξέλιξη ανατρέπει τον προγραμματισμό των επόμενων ημερών του κ. Μητσοτάκη και κυρίως, τις διά ζώσης επαφές και επισκέψεις του. Στο πλαίσιο αυτό, δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί και η επίσκεψη στην περιοχή και στα εργοτάξια της «Ολυμπίας Οδού», ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ενδεχόμενο, η επίσκεψη να πραγματοποιηθεί λίγες μέρες αργότερα και το πιο πιθανό είναι την προσεχή Τρίτη.

Πάντως, συνεργάτες του πρωθυπουργού σημειώνουν πως και αυτό το ενδεχόμενο δεν μπορεί να «κλειδώσει», δεδομένου ότι αφενός μπορεί να υπάρξουν εκκρεμότητες από το πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη αυτή την εβδομάδα ενώ πάντοτε «τρέχουν» και οι άλλες εξελίξεις που έχουν σχέση με τον πόλεμο, την ακρίβεια και τις άλλες άμεσες προτεραιότητες. Σε κάθε περίπτωση, οι επόμενες μέρες θα δείξουν εάν είναι εφικτή η επίσκεψη του πρωθυπουργού την Τρίτη 22 Μαρτίου ή αυτή θα μετατεθεί για αργότερα και σε κάθε περίπτωση για μετά την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Φ.Π.Κ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement