Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Άφαντοι οι δύο νεαροί που με κουκούλες και πιστόλι άρπαξαν 900 ευρώ από πρακτορείο ΟΠΑΠ

Published

on

Τα ίχνη του διδύμου που με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, φορώντας κουκούλες και υπό την απειλή πιστολιού λήστεψαν προχθές το ταμείο του πρακτορείου ΠΡΟ- ΠΟ στην Βορείου Ηπείρου και Παναχαϊκού, αναζητά η Ασφάλεια Πατρών.

Ήταν 10:30 προχθές το βράδυ όταν δύο άτομα, νεαρής ηλικίας, εισέβαλαν στο πρακτορείο και κατευθυνόμενοι στον υπάλληλο τον απείλησαν με όπλο.
Μιλώντας «καθαρά» Ελληνικά ζήτησαν τα χρήματα που είχε στο ταμείο, πήραν 900 ευρώ και έφυγαν με τα πόδια. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό στην περιοχή χωρίς να εντοπίσουν άμεσα τα ίχνη τους. Ωστόσο αναζητούν πληροφορίες και στοιχεία από κλειστό κύκλωμα καταγραφής καταστημάτων της ευρύτερης περιοχής προκειμένου να εντοπίσουν το δρομολόγιο που έκαναν πριν και μετά τη ληστεία.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος άγνωστων δραστών την απειλή πιστολιού, ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ. Ενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ροή ειδήσεων

Advertisement