Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα-Θάνατος κοριτσιών: Πρόσωπο-έκπληξη στο στόχαστρο των αρχών

Published

on

Στο τελικό στάδιο της έρευνας βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες της «Γ» και του gnomip.gr η υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

Όπως είναι γνωστό, με αυτήν ασχολείται πλέον το τμήμα ανθρωποκτονιών, καθώς οι αρχές έχουν εντοπίσει στοιχεία που συγκλίνουν προς την εγκληματική ενέργεια. Η διάσταση που έχει πάρει ο θάνατος των τριών παιδιών, είναι τεράστια και γενικότερα το θέμα πουλάει, κάτι που σπεύδουν να εκμεταλλευτούν, διασπείροντας και μέσω του διαδικτύου ψευδείς ειδήσεις, που σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Από την διπλή έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, προκύπτουν ερωτηματικά, στα οποία θα κληθούν να απαντήσουν σύντομα πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος των γονέων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του gnomip.gr στο στόχαστρο των αρχών, έχει μπει και πρόσωπο έκπληξη, το οποίο φέρεται να ήταν κοντά στο νοσοκομείο το διάστημα λίγο πριν το θάνατο της Τζωρτζίνας και στη συνέχεια αποχώρησε, σύμφωνα με μαρτυρίες.   Η συγκεκριμένη έρευνα  θεωρείται κομβική, καθώς ενδέχεται να «δέσει» και τις άλλες δύο υποθέσεις.

Το πρόσωπο έκπληξη, ανήκει στο περιβάλλον της οικογένειας και σίγουρα η πιθανή εμπλοκή του θα δρομολογήσει εξελίξεις. Το πόρισμα αναμένεται το προσεχές διάστημα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement