Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε βάρος της μητέρας για τον θάνατο της Τζωρτζίνας από την Εισαγγελία Αθηνών

Published

on

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος της μητέρας για τον θάνατο της Τζωρτζίνας για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 9χρνονης Τζωρτζίνας. Η δίωξη ασκήθηκε από τον προϊστάμενο της Ποινικής Δίωξης, εισαγγελέα Αντώνη Ελευθεριάνο και δεν αποκλείεται η έκδοση εντάλματος σύλληψης της μητέρας των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αναχώρησε από την Πάτρα – συνοδεία ανδρών της Ασφάλειας- περίπου στις 5 το απόγευμα με προορισμό την Αθήνα και τη ΓΑΔΑ.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στην Εισαγγελέα Αθηνών μεταβαίνει η μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση.
Οπως επίβεβαίωσαν στο gnomip.gr κύκλοι από το περιβάλλον της οικογένειας η μητέρα των τριών κοριτσιών που έχασαν την ζωή τους τα τρία τελευταία χρόνια μεταβαίνει στην Αθήνα για να δώσει κατάθεση για την υπόθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες η δικογραφία για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας στις 29 Ιανουαρίου 2022, που επήλθε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της στο Νοσοκομείο “Αγλαϊα Κυριακού” εστάλη στην Εισαγγελία Αθηνών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας πριν λίγη ώρα, στις τοξικολογικές εξετάσεις βρέθηκε ουσία που δεν περιλαμβανόταν στην φαρμακευτική αγωγή. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega η εν λόγω ουσία είναι η κεταμίνη.

Οπως όλα δείχνουν είναι θέμα χρόνου είναι η λύση του μυστηρίου με τον θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα. Οι ιστολογικές και τοξικολογικές στην Τζωρτζίνα έχουν ολοκληρωθεί και τα ευρήματα βρίσκονται στα χέρια του ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη ο οποίος θα συντάξει το πόρισμα με το οποίο θα προσδιορίζει την αιτία θανάτου της 9χρονης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement