Connect with us

Ερασιτεχνικό

Πανέτοιμοι οι παλαίμαχοι για το ματς της Μ. Παρασκευής

Published

on

 

Την Μ. Παρασκευή (12μ.) τηρείται το έθιμο των παλαιμάχων του Δαβουρλή με τους φίλους Οδυσσέα Κουνάδη

 

Όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι για τη γιορτή τηρώντας για μια ακόμα χρονιά το έθιμο της Μεγάλης Παρασκευής στο γήπεδο του Αχιλλέα.

Οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Δαβουρλή θα αναμετρηθούν με τους Φίλους Οδυσσέα Κουνάδη στις 12μ. Μάλιστα στους δεύτερους φέτος θα υπάρχει και μια προσθήκη, αυτή του προέδρου ΦΙΠΟΠΑ (φίλων ποδοσφαίρου Πάτρας) και δικηγόρου Γιώργου Χαλικιόπουλου.

Το καθιερωμένο αυτό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες γίνεται στη μνήμη του αείμνηστου Νίκου Παπαλάμπρου αλλά και του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή Χρήστου Δημητρίου.

Όπως κάθε χρόνο θα τιμηθούν και άνθρωποι που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα του Δαβουρλή αλλά και τις Ακαδημίες του και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Δημήτρη Ράπτη, τον προπονητή, επί σειρά ετών τεχνικό διευθυντή αλλά και τον παλιό ποδοσφαιριστή, Νίκο Μπερτσιά.

Φυσικά μετά το τέλος της αναμέτρησης λόγω της ημέρας θα υπάρχει πλούσιος μπουφές με σαρακοστιανά εδέσματα.

 

«Η Ιδέα ήρθε από την αγάπη μας στον Κ. Δαβουρλή»

Ο ένας εκ των διοργανωτών του τουρνουά είναι ο Οδυσσέας Κουνάδης. Ο ίδιος μίλησε στη «Γ» για το παιχνίδι των παλαιμάχων: «Η αγάπη μας για τον Κώστα Δαβουρλή έδωσε την ιδέα να δημιουργήσουμε την ομάδα του Δαβουρλή Κ. ’92 που αποτελεί πρότυπο στους αγωνιστικούς χώρους αλλά και για τις Ακαδημίες του.

Την Μεγάλη Παρασκευή θα διεξαχθεί για μια ακόμα χρονιά το παιχνίδι παλαιμάχων ανάμεσα στον Δαβουρλή και τους Φίλους του Οδυσσέα Κουνάδη και από την παρέα αυτή δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Ντίνος Ππααγιαννόπουλος ο οποίος συμμετέχει για έκτο χρόνο.

Είθισται τις ημέρες του Πάσχα να μην υπάρχουν αγωνιστικές δραστηριότητες, μόνο αυτές των παλαιμάχων που διοργανώνουμε κάθε χρόνο την Μ. Παρασκευή, μια ιδέα μερικών ποδοσφαιριστών που έχουν αποχωρήσει από την ενεργό δράση και τους ενώνει η αγάπη για το άθλημα των αγώνων.

Η εν λόγω αναμέτρηση έχει πάρει το χαρακτήρα παράδοσης και όλοι είναι πανέτοιμοι για να παίξουν μπάλα και να χαρούν καθώς η νίκη είναι το τελευταίο που μας ενδιαφέρει. Ο συγκεκριμένος αγώνας τιμάει και τη μνήμη του αδικοχαμένου Χρήστου Δημητρίου αλλά και του Νίκου Παπαλάμπρου».

 

Η περσινή ομάδα του Δαβουρλή και φίλοι του Νίκου Παπαγιαννόπουλου

Η ομάδα του Δαβουρλή και οι φίλοι του Νίκου Παπαγιαννόπουλου σε παράταξη. Όρθιοι από αριστερά: Χαράλαμπος Γαλαριώτης, Παύλος Πίκουλας, Ντίνος Παπαγιαννόπουλος, Νίκος Κοκοτσής, Νίκος Κουμπουρλής και Παύλος Γεράνιος.

Καθιστοί: Σπύρος Τσαλπατούρος, Δημήτρης Ράπτης, Γιώργος Βαλμάς, Στέλιος Τσερκέζος και Κώστας Σπαλιάρας. Αγωνίστηκε και ο Θανάσης Πετρίτσης.

Η περσινή ομάδα των φίλων του Οδυσσέα Κουνάδη.

Η ομάδα των φίλων του Οδυσσέα Κουνάδη αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Σταύρο Παναγόπουλο, Χρήστο Μπέρτσο, Σπύρο Μπάδα, Άγγελο Αγγελόπουλο, Τάσο Μπασκούτα, Μιχάλη Τίγκα, Αρτέμη, Δημήτρη Καρατζά, Λεωνίδα Λυκούρη, Δημήτρη Μυρωδιά, Σπύρο Παπαδόπουλο, Χάρη Κοχλιάδη, Αλέξη Ζωγόπουλο, Νίκο Παπαλάμπρου.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement