Connect with us

Εκπαίδευση

Πρωτόκολλο συνεργασίας Ε.Α.Π- Ε.Ο.Ε.-Αύριο η υπογραφή για τις οκτώ νέες υποτροφίες 

Published

on

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.) και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Ο.Ε.) στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας των δύο μερών συμφώνησαν στην ανανέωση του πρωτοκόλλου συνεργασίας.

Με την ανανέωση του, προβλέπεται η συνολική παροχή οκτώ υποτροφιών σε φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών, «Διοίκηση Αθλητισμού» (ΔΑΘ) το οποίο και προσφέρεται από το ΕΑΠ από το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.


Δικαιούχοι των υποτροφιών δύναται να είναι όλοι οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι έχουν σχέση εργασίας, συναφή με το γνωστικό αντικείμενο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών, με αθλητικά σωματεία, αθλητική ομοσπονδία, ή ενώσεις τους και αθλητικούς φορείς οι οποίοι επιβλέπονται από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.
Το πρωτόκολλο συνεργασίας έχει διάρκεια δύο ακαδημαϊκά έτη (τέσσερα ακαδημαϊκά εξάμηνα σπουδών), και ξεκινάει από το εαρινό εξάμηνο ακαδημαϊκού έτους 2022-2023.
Η υπογραφή του πρωτοκόλλου θα γίνει αύριο στις 11 π.μ. στην αίθουσα της ολομέλειας της ΕΟΕ στον 3ο όροφο του κτιρίου
Την ΕΟΕ θα εκπροσωπήσουν ο Πρόεδρος Σπύρος Καπράλος και ο Γενικός Γραμματέας Εμμανουήλ Κολυμπάδης ενώ από την πλευρά του ΕΑΠ θα παρευρεθούν οι:
-Καθηγητής, Ζώρας Οδυσσέας – Ιωάννης, Πρόεδρος
-Καθηγητής, Ευσταθόπουλος Ευστάθιος, Αντιπρόεδρος Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας
-Καθηγητής Μιχιώτης Αθανάσιος, Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών (η Σχολή στην οποία υπάγεται το Πρόγραμμα Σπουδών «Διοίκηση Αθλητισμού» )

Foto metaptyxiaka

Ροή ειδήσεων

Advertisement