Connect with us

Αθλητισμός

Η γκάφα της εκπομπής Super Κατερίνα και η συγνώμη της Κατερίνας Καινούργιου στον ενωσιακό προπονητή Κώστα Σωτηρόπουλο

Published

on

Ένα σοβαρό λάθος ειδικότερα από τη στιγμή που μιλάμε για τη σημαντική υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα έκανε η εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha TV.

Το πρωί της Δευτέρας (2/5) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έπαιξε ένα αποκλειστικό θέμα με τηλεφωνική επικοινωνία με υπεύθυνο ποδοσφαιρικής ομάδας της Πάτρας.

Στα στοιχεία γινόταν λόγος για τον ενωσιακό προπονητή Κώστα Σωτηρόπουλο ενώ έπαιξε και η φωτογραφία του. Η πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική. Οι συντελεστές της εκπομπής επικοινώνησαν με τον Νίκο Σωτηρόπουλο επί σειρά ετών παράγοντα του Αχαιού Σαραβαλίου και όχι με τον Κώστα Σωτηρόπουλο.

Στο ρεπορτάζ έπαιζε το όνομα και η φωτογραφία του έμπειρου τεχνικού και η φωνή της τηλεφωνικής ήταν εντελώς διαφορετική. Αμέσως μόλις έπαιξε αυτό το ρεπορτάζ στην εκπομπή του Alpha TV ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Παναχαϊκής και γιος του Κώστα Σωτηρόπουλου, Γιώργος,  επικοινώνησε με στελέχη του σταθμού αλλά και με τον αρχισυντάκτη της εκπομπής Θέμη Μάλλη έτσι ώστε να αποκατασταθεί άμεσα η αλήθεια όπως και έγινε σε ένα βαθμό.

Στο τέλος της εκπομπής η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε ότι έγινε λάθος στο όνομα ζητώντας συγνώμη από τον Κώστα Σωτηρόπουλο, με τους υπευθύνους της εκπομπής να δεσμεύονται ότι την Τρίτη (3/5) θα αποκατασταθεί πλήρως η αλήθεια, δείχνοντας ότι υπάρχει διάθεση να διορθωθεί αυτό το λάθος. Σε διαφορετική περίπτωση δεν αποκλείεται να κινηθεί νομικά ο πατρινός προπονητής.

Ροή ειδήσεων

Advertisement