Connect with us

Αθλητισμός

Εθνική πόλο Κορασίδων: Νίκησε 9-7 την Αυστραλία και πήγε τελικό-Τρία γκολ η Καραμπέτσου

Published

on

Στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Κ16 που διεξάγεται στη Λάρισα προκρίθηκε η Εθνική ομάδα πόλο των Κορασίδων μετά από τη νίκη της 9-7 απέναντι στην Αυστραλία.

Εκεί θα αντιμετωπίσει το βράδυ του Σαββάτου (20.30) τη νικήτρια του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα στην Ουγγαρία και την Ισπανία.

ΔΥΝΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ…

Οι παίκτριες του Γιώργου Τσόκα μπήκαν από την αρχή δυνατά στο ματς και με δύο γκολ της Καραμπέτσου και από ένα των Δρακωτού και Παπαδοπούλου κατάφεραν να κλείσουν την πρώτη περίοδο με το σκορ στο 4-1.

ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ Η… ΔΙΚΗ ΜΑΣ

Η Πένγκλις μείωσε προσωρινά σε 4-2 για να έρθουν ακόμα δύο γκολ από τις Καραμπέτσου και Μαργαρίτη για να ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο με το σκορ στο 6-2.

ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Οι Αυστραλές κατάφεραν να κατεβάσουν τη διαφορά στα δύο γκολ με το τέλος τις τρίτης περιόδου, ωστόσο η γαλανόλευκη άντεξε και έφτασε στη νίκη με 9-7. Τα οκτάλεπτα: 4-1, 2-1, 2-4, 1-1.

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Τσόκας): Κωνσταντοπούλου, Μαργαρίτη 1, Κοβάτσεβιτς 1, Φουράκη, Δρακωτού 2, Πιοβάν, Κανελλοπούλου, Μπέτα, Παπαδοπούλου 1, Γαλανοπούλου, Κλαψιανού 1, Καραμπέτσου 3, Μπεκρή.

Ροή ειδήσεων

Advertisement